美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

之前我已經開過post問各位jm用咩韓國護膚品好,但成個月之前啦……依家重新再開過!!

我果次去旅行買咗好多護膚品返黎……都幾好用,有it's skin, tonymoly同埋好多mask…有冇其他jm可以分享下你地買咗咩呀?一齊黎講下啦

男爵府

回覆:韓國風

對韓牌化妝品無信心...硬係覺得日本既係好啲

複式洋房

點解呀?我見好多朋友出過都冇出事喎

大宅

係gmarket...買左ETUDE HOUSE ..MISSHA爽膚乳液。你呢?有冇買IT'S SKIN精華?邊款好用丫?

大宅

韓國牌唔少得雪秀秀, clarifying mask, 人蔘眼霜,潤燥精華,美白面膜

別墅

我近來比較鐘意用Tony moly, it's skin同雪花秀, 我岩岩先用完tony moly 既 Intense Care Snail Pack, 等左20分鐘之後洗面, 再搽埋佢o既精華, 我覺得真係滑左, 效果都幾好~~

---------------m@-@m---LSY-----

複式洋房

回覆 helen1425 的帖子

我有買it's skin精華呀, power 10既蛇毒, 保濕cream, cc cream同埋佢有隻新出既檸檬精油....暫時只係用咗cc cream同個精油....2样都幾好呀....咁你有冇用過it's skin d產品呀?

複式洋房

回覆 sususum 的帖子

e....講起雪花秀我剛剛見到FB有得送sample wor!!

別墅

回覆 smalltea_hk 的帖子

我覺得IT'S SKIN D 產品都幾抵用, 又唔覺得佢唔好用, 咁佢價錢又比其他牌子抵D, 我覺得效果都唔錯啵, 佢隻新C.C.CREAM我都有用, 都真係OK, 好過BB CREAM好多, 起碼薄身D, 無咁易"立"呀MA!
---------------m@-@m---LSY-----

伯爵府

Tony moly mask

複式洋房

回覆:mlsy921 的帖子

你講果pack係咪有8小枝果盒精華?

別墅

回覆 smalltea_hk 的帖子

Yup!!!! 佢連埋mask同精華8支都係三百蚊左右,幾抵用呀!

大宅

暫時我覺得UGBang CREAM幾好用~

複式洋房

回覆 chloe_loves_cat 的帖子

有咩用途嫁? 保濕?

別墅

我都想知依個牌子有咩好?成日都想試。。。。

大宅

引用:回覆+sususum+的帖子e....講起雪花秀我剛剛

原帖由 smalltea_hk 於 13-04-25 發表
回覆 sususum 的帖子

e....講起雪花秀我剛剛見到FB有得送sample wor!!
Oh 真的嗎?等我search一下先!

大宅

引用:回覆+chloe_loves_cat+的帖子我都想知依個

原帖由 mlsy921 於 13-04-26 發表

我都想知依個牌子有咩好?成日都想試。。。。 ...
我只用過UGB紅盒mask, 好保濕好水潤呀,正!

大宅

我上年十二去完。買左
too cool for school .不過未開始用。
innifee oliva body lotion .用完一支。冇咩特別。應該唔會再買。
雪花秀。

子爵府

whoo,真係得

大宅

mlsy921 發表於 13-4-26 00:42

我都想知依個牌子有咩好?成日都想試。。。。 ...

我用緊紅盒SLEEPING PACK同日頭果隻唔記得咩名, 用呢隻我冇敏感, 保濕都好滿意

首頁

尾頁

跳至