自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

http://hk.ent.yahoo.com/video/%E5%94%94%E5%95%B1%E4%B8%8D%E5%A6%82%E6%8F%9B%E5%92%97%E4%BD%A2-%E5%9F%8E%E5%9F%8E%E8%91%97%E9%9E%8B%E8%AB%96%E5%89%96%E7%99%BD-160000513.html

網友的留言很精警呀!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

拎鞋嚟做比喻

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Don't like Miss "Bear" ....B6.

侯爵府

回覆:「唔啱不如換咗佢」城城著鞋論剖白

呢個男人跟唔過

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

不管誰對誰錯,男人應該有男人對前度的風度,呢樣嘢黎明好過佢好多。

丫雅    發表於 13-5-1 19:08
missshanshan    發表於 13-5-1 19:02
happyb_happyb    發表於 13-5-1 18:39
saiwai  agree  發表於 13-5-1 17:00
偷懶喵星人    發表於 13-5-1 15:22

珍珠宮

講多錯多的人辦

伯爵府

wyl 發表於 13-5-1 15:09
不管誰對誰錯,男人應該有男人對前度的風度,呢樣嘢黎明好過佢好多。

天矇光是被飛的一個,情況有點不同! 但不代表我認同城城的做法。

禁止訪問

引用:不管誰對誰錯,男人應該有男人對前度的風度

伯爵府

最唔like用物件嚟比喻愛情結束
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

好刻薄!

侯爵府

好媽媽勳章

真係.....

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

其實個女人唔識諗,個男人咁多年嚟都唔公開承認,就算明知係公開嘅秘密比人影埋相都死口唔認,就知呢個男人愛自己多過愛你啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

hkaa 發表於 13-5-1 15:13
天矇光是被飛的一個,情況有點不同! 但不代表我認同城城的做法。
就係因為黎明俾人飛,要講佢可以更多嘢數前度或扮可憐,但佢一字不提,係真男人囉

丫雅  agree~  發表於 13-5-1 19:09

伯爵府

alicemic 發表於 13-5-1 15:25
其實個女人唔識諗,個男人咁多年嚟都唔公開承認,就算明知係公開嘅秘密比人影埋相都死口唔認,就知呢個男人 ...

很多女人都會夢想自己是 Playboy的最後一個女人的

侯爵府

引用:其實個女人唔識諗,個男人咁多年嚟都唔公開

原帖由 alicemic 於 13-05-01 發表
其實個女人唔識諗,個男人咁多年嚟都唔公開承認,就算明知係公開嘅秘密比人影埋相都死口唔認,就知呢個男人 ...
佢想刀仔据大樹,我話佢大貪就真,不過博唔到之嘛

男爵府

引用:不管誰對誰錯,男人應該有男人對前度的風度

原帖由 wyl 於 13-05-01 發表
認同,男人應該有點風度

If you don't like me and still watch everything I do.

Bitch you're a fan!!!!

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:http://hk.ent.yahoo.com/video/%E5%94%94%

原帖由 hkaa 於 13-05-01 發表
http://hk.ent.yahoo.com/video/%E5%94%94%E5%95%B1%E4%B8%8D%E5%A6%82%E6%8F%9B%E5%92%97%E4%BD%A2-%E5%9F ...
兩個刀矛巧感〜

simple is the best~

子爵府

著咗7年先來話對鞋唔啱著?!
cheap男人!

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

風度問題!!!!

首頁

尾頁

跳至