自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

我已經忍住無大呻鼻水…間唔中索一吓鼻…你唔好啤我啦我都唔想架

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:鼻敏感我都唔想架………………

無帶紙巾?

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

伯爵府

畀面勳章

引用:無帶紙巾?

原帖由 ninjarabbit 於 13-05-03 發表
無帶紙巾?
有…我就係覺得呻更加嚇人…你知鼻敏感呻唔完架嘛成日都

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

輕輕呻下自己舒服D喎。我都鼻敏感發作中

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

伯爵府

我老公成日都呻鼻,雖然我知,我慣,但真係好擾人

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你都唔想, 唔緊要啦, 小心啲呀~

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

非常時期,啲人係敏感啲,佢哋唔知你鼻敏感,以為你感冒,又唔戴口罩啫

主 賜 平 安

珊瑚宮

引用:我已經忍住無大呻鼻水…間唔中索一吓鼻…你

原帖由 moniqueee 於 13-05-03 發表
我已經忍住無大呻鼻水…間唔中索一吓鼻…你唔好啤我啦我都唔想架

...
多啲洗鼻,對減敏有好處,另外就係多做帶氧運動,即使行路都好。過敏係越唔郁,越嚴重,要排除因素才能改善。

男爵府

回覆:moniqueee 的帖子

身同感受,尤其坐巴士D人簡直當我係異形怒啤、岐視、避開。就算戴口罩都冇用。

:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

禁止訪問

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

做多 d 運動同定期去捐血啦,我就係咁一年得返無幾多次鼻敏感
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ninjarabbit+於+13-05-03+發

原帖由 moniqueee 於 13-05-03 發表
有…我就係覺得呻更加嚇人…你知鼻敏感呻唔完架嘛成日都
Me2 la…琴晚忍唔住啪返粒幸福先訓,呢幾日轉天氣,個鼻就黎料…我都唔明個鼻點解可以有無窮無盡既鼻涕架

男爵府

畀面勳章

引用:做多+d+運動同定期去捐血啦,我就係咁一年

原帖由 Yubi.T 於 13-05-03 發表
做多 d 運動同定期去捐血啦,我就係咁一年得返無幾多次鼻敏感
捐血都關事?

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+13-05-03+發表做多

原帖由 chaiwawa 於 13-05-03 發表
捐血都關事?
唔知wor, 造新血可能改善到新陳代謝,透氣都大啖咗,呼吸換氣有效咗,連我上次肺炎緊都竟然有98%血液含氧量,連醫生都唔信我係肺炎緊,仲話只係聽到有雜聲,我暈了

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

首頁

尾頁

跳至