跳至

首頁

尾頁

別墅

萬聖節狂歡大派對

10月29日不如一齊去黃金海岸玩 lor !!

-------------------------------------------------------
萬聖節推廣活動
日期:10月28日至30日 (星期六至日一)
時間:17:00-22:00
內容:南瓜雕刻、萬聖節大公仔、拍照區、繪面等

「萬聖節狂歡大派對」
日期:10月29日 (星期日)
時間:20:00-21:00
內容:扮鬼扮馬大賽、舞蹈表演、歌星獻唱及大玩現場有獎遊戲

我們誠邀Baby Kingdom的小朋友及家長們一同參與我們的萬聖節活動,特別是10月29日舉行之扮鬼扮馬大賽,如果有興趣的家長可直接致電聯絡。希望能夠在九月尾前有進一步的消息。

Sammi
Tel: 24526566
Fax: 2440 0115

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Re: 萬聖節狂歡大派對

ho ah !!! how to join ah ?
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

別墅

如果參加比賽(星期日), 可直接CONTACT SAMMI 報名, 我地不如早D去 5:00 左右, 同BB化晒裝, 等佢四圍行下, 影下相,食下野咁, 上年我都有帶 PARCO 去, 四圍同D小朋友影相, 好多小朋友架. 如果唔參加比賽, 星期六去, 好唔好呀? 唔知 PARCO 辨女仔你地認唔認到佢呢?

大宅

parco ma,
我都有興趣同哈利仔去玩。

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Mr. Fung said there won't be any available parking space left and if we are going, we need to take a van from Tsuen Wan wor.....but we are interested in.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
何謂不誠實使用電腦??

別墅

you can park in tune mun, but let me check first!

when you all want to go?

newparco .................. sat / sun ok

珍珠宮

Parco Ma,

Does it mean 28/29 ah ?? I am OK both days too !!!
何謂不誠實使用電腦??

別墅

Parco ma and Mrs. Fung,

我都想去喎 ......但我諗29號 (sat)會比30號少d人呀 ! 你哋點呀?!

稀嵐媽

珍珠宮

wei.....mug 29/10 唔係 Sun mer ??

but 30/10 (Mon) is a holiday wor.....will the fair be stil open on 30/10 (正日??) ??

何謂不誠實使用電腦??

別墅

星期一正日多大人, 星期二要返學, 少d小朋友玩ka, 我上年係星期六去 (唔係正日), 好多小朋友行, 好Q ka.

Sophie Join 唔Join 扮鬼扮馬大賽?

別墅

hehe~ 29/10 Sunday 才對

Parco~咁你扮邊個啫?
哈哈哈如果有怕醜王扮我就實win 梗 la

別墅

SORRY! 29 OCT SUNDAY LA, 原來 30 OCT MONDAY 放假.

咁不如 30 OCT 去啦! 四圍行, 約一齊晚餐都得 WOR. 不過D BABY 好難俾我地入餐廳, 都唔肯坐定定! 可能要揾張路邊長櫈 食 MCDONALD

Parco扮物就要睇下沱凍唔凍. 有怕醜王扮parco 咪重 sure win! 我見得多佢"lei" 係我隻腳度啦!

別墅

Polly,

hehehe~我哋咪怕醜王子+怕醜公主?!
諗起我都笑咗出聲

Alice

珍珠宮

都可以gar !!! But where to get the cosume ?? Toy'R Us ??

30/10 is also OK to us.

newparco 寫道:
星期一正日多大人, 星期二要返學, 少d小朋友玩ka, 我上年係星期六去 (唔係正日), 好多小朋友行, 好Q ka.

Sophie Join 唔Join 扮鬼扮馬大賽?
何謂不誠實使用電腦??

大宅

Hi All MaMa,

我已join左扮鬼扮馬大賽,希望到時見到你們

男爵府

好媽媽勳章

唔知而家仲有冇得報名架??

大宅

Hi 饅頭媽媽(町),

Pls try to ctc Ms. Sammi Tel: 2452 6566

大宅

今日sammi放假, 你打2369 6662話報告玩扮野大賽就得ga la。23號截止報名呀。

男爵府

好媽媽勳章

唔該晒你地呀

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至