親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

暑假想去曼谷,有兩個家庭及小朋友,共6人,想住apartment,請問邊間好及近BTS站呢?可否分享一下?謝!

珍珠宮

減齡達人勳章

引用:暑假想去曼谷,有兩個家庭及小朋友,共6人

原帖由 joysegg 於 13-05-07 發表
暑假想去曼谷,有兩個家庭及小朋友,共6人,想住apartment,請問邊間好及近BTS站呢?可否分享一下?謝!:un ...
復活節剛去完,間apartment 喺四季酒店後面,五分鐘行去BTS站,附近有間小超市。我booked咗間apartment 有兩間房,一間喺一張king size床嘅套房,一間喺一張雙人大床,有廚房,入面有焗爐,微波爐,雪櫃,洗衣機(佢有埋洗衣粉比你)。

男爵府

回覆 FennieMan 的帖子

幾 $ @ NIGHT, 有否 WEBSITE ?? 點 BOOK ?? 要預先比 $ ??

珍珠宮

減齡達人勳章

引用:回覆+FennieMan+的帖子幾+$+@+NIGHT,+有否+

原帖由 Joancyf 於 13-05-07 發表

幾 $ @ NIGHT, 有否 WEBSITE ?? 點 BOOK ?? 要預先比 $ ??
Mayfair Bangkok Marriott executive apartment

http://www.marriott.com/hotels/travel/bkker-mayfair-bangkok-marriott-executive-apartments/?stop_mobi=yes

我喺booking.com 訂房,用信用咭比錢但唔會過數,你住完check out先比錢。我訂two bedroom superior suite, 加埋稅平均$1900一晩。房冇wifi要比錢,但大堂和泳池有免費wifi . 唔算新,但我覺得方便。個泳池有蓋,起碼唔會曬到變炭。

男爵府

let me take a look, anyway, thanks !!!

大宅

Thanks for your sharing!

首頁

尾頁

跳至