母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇聽過Medela Pump in Style Advance, 呢隻好冇用呀, 定都係freestyle好好多呢??

大宅

陪月勳章

引用:Quote:hahachan+發表於+13-5-13+23:10+太子

原帖由 ilovedogs322 於 13-05-14 發表
我都想買呢部但返工都要用,唔知部機重唔重呢?
這裡寫重1.5lb,我放在公司用,轉雙泵都夠力,用5度就夠力!

子爵府

我的育兒心得勳章 想生BB熱投

引用:請問有冇聽過Medela+Pump+in+Style+Advance

原帖由 shalalaor 於 13-05-14 發表
請問有冇聽過Medela Pump in Style Advance, 呢隻好冇用呀, 定都係freestyle好好多呢??
呢隻好似無啦,你可以打去尚健問,我都用Freestyle. 我都要成卅分鐘先清到。好過以前要成粒鐘

吾意愛而不錮,尊而不評,同而不擾,邀而不迫,離而無怍,論而不責,助而無犯。得此相待,方互澤潤

別墅

回覆:急,請問有邊款雙電動奶泵好用?

Ameda 好用!

大宅

引用:請問有冇聽過Medela+Pump+in+Style+Advance

原帖由 shalalaor 於 13-05-14 發表
PIS 喺香港好似冇行貨,所以少人用同埋你會難買配件

大宅

avent雙電泵

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

shalalaor 發表於 13-5-14 10:01

我都想知道Medela maxi or freestyle邊樣好啲

珊瑚宮

naby 發表於 13-5-17 22:47
PIS 喺香港好似冇行貨,所以少人用同埋你會難買配件

請問Medela freestyle易買配件嗎?

男爵府

iamchanmoon 發表於 13-5-10 12:47
宜家用緊avent手動都好用,不過好攰,如題請介紹及price, thx

呢個可以租用,見到價錢是$4380,好似可以用$600租一個月,我雙泵10分鐘,每邊都有150ml

男爵府

回覆 YING_WAI 的帖子

勁......我用SPECTRA 9+, 用緊第4個月已經好似無乜力......一開始係好大力架......

珊瑚宮

laibebemama 發表於 13-5-13 23:51
回覆 naby 的帖子

我都係呀, avent手泵個個都話泵得清, 不過我唔夾, 佢可以係15分鐘泵到, 但唔清, 泵完仲 ...

請問妳奶樽用返medela個啲定其他?

男爵府

回覆 JD930 的帖子

medela, very good

珊瑚宮

laibebemama 發表於 18-9-20 17:23
回覆 JD930 的帖子

medela, very good

Cool

大宅

spectra 9+ 可以,不過優合the one更好。拉力多D變化,又平。性價比完勝

其次喇叭都好緊要,我換了後好好多

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊