自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

如上。
我次次都抵唔到頸,幫我老公話佢地一份,但老公無多謝我,仲會話我多事。好無奈!!!

大宅

回覆:男家爭執,你會唔會發表意見?

如果老公多謝我嘅。。。都會幫拖嘅!!!但係好似你老公甘,就梗係收爹啦!!!

chuchu9999    發表於 13-5-13 21:22

男爵府

甘你又真係多事, 男家d野, 最好吾好多出聲. 到佢地好番, 到時俾人話無禮貌或者吾啱的人, 分分鐘變左你. 下次吾好甘笨了mouth:

trainny    發表於 13-5-14 00:35
chuchu9999    發表於 13-5-13 21:23
facialchung    發表於 13-5-13 18:18
stepchk  kktsoi講得超啱呀﹗我果邊男家就係呢個例子,人地家事唔好理  發表於 13-5-13 17:51
MATTMIA    發表於 13-5-13 16:25

侯爵府

好媽媽勳章

唔會出聲亦唔好出聲

961123    發表於 13-5-13 17:49

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

梗係唔好出聲啦

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我唔會出聲

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

唔會出聲亦唔好出聲

男爵府

引用:如上。我次次都抵唔到頸,幫我老公話佢地一

原帖由 小花媽咪 於 13-05-13 發表
如上。
我次次都抵唔到頸,幫我老公話佢地一份,但老公無多謝我,仲會話我多事。好無奈!!!

...
親人結怨好難化解架,咪理呀。

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔會,只會觀戰

carmen412218  X2  發表於 13-5-13 18:55

珍珠宮

唔會,加把口仲衰,可能比人話冇家教

小肥肥媽媽    發表於 13-5-13 16:14

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢種情況當然食花生為妙

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珊瑚宮

環保接龍勳章

引用:如上。我次次都抵唔到頸,幫我老公話佢地一

原帖由 小花媽咪 於 13-05-13 發表
如上。

...
唔會,但回家會嬲爆登老公唔抵,會開解佢,老公會更覺窩心。我講明就算佢地鬧我(事實機會比較微),我只會啞了唔還口,但叫老公體諒我我唔會氹佢地,我無錯係唔會屈服,最多唔出聲,仲會唔黑面,老公讚我脾氣好,所以佢地根本唔會鬧我

熙fi媽媽  您系EQ高  發表於 13-5-13 17:16
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

點都唔會出聲

珍珠宮

睇情況,一般唔會出聲,一人少句好啲,而且在外男人嘈交女人出聲冇著數,除非老公處下風就幫下口囉。

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

打生打C一家人

侯爵府

我唔會,可以既話我直情行開一二邊

事後如果男家有人同我呻(除左老公)我只會,係呀,咁衰既,算吧啦,只聽但唔比意見,呢啲情況不宜多事

大宅

我地呢D"外姓人"就係唔理人地D家事。

I love my boy as you love me!

禁止訪問

首頁
12345...9

尾頁

跳至