跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我住小西灣都唔睇王露茜,去完會唔開心。我兩個囡都係睇何世輝醫生,佢
係兒科醫生,不論BB去打針或者睇病, 次次都先幫佢檢查身體先,好專業

大宅

城市花園Mall - 黎滿平, 我個囝由1歲到現在都是佢跟, 他盡量不用抗生素. 而且他會教天然食療.

複式洋房

回覆:東區邊個兒科E生好?

愛東鍾緯略可能睇小朋友好啲啩....佢開好多藥,睇大人就唔得。上個月我扁桃腺發炎,痛到講野都唔想,睇佢食左兩藥無好過,咁岩要出差,臨上機要轉睇第二個醫生先得。

複式洋房

西灣河陳慶衛都幾好

伯爵府

bb我會睇戚其威醫生, 好細心,
不過佢開藥好輕, 好少會開抗生素既.
所以通常睇兩三次先好

大宅

引用:戚醫生真係幾好!!我都幫襯佢㗎!

原帖由 devilwing 於 13-06-06 發表
戚醫生真係幾好!!我都幫襯佢㗎!
我都係睇佢,阿仔食佢既藥又唔會食到好累好燥

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都係睇開西灣河陳慶衛. 另一個方醫生就唔掂.

大宅

小西灣唐乙恒...
我個仔早兩個week去睇皮膚... 佢話係敏感... 但食晒d藥同搽藥膏都唔好... 最後要轉睇專科...
個女早幾個月去睇傷風感冒... 睇咗兩次都唔好... 最後住咗東區三日...
仲要d姑娘態度差到爆... 黑口黑面...
我決定以後都唔會再去睇...

複式洋房

my baby sees Dr. Wong Lu Si for vaccinations only...she is just too packed and not too focus when there are too many people waiting outside... Dr. Lam Ying is another good choice and he is our family doctor...he is a very kind and patience doctor...

大宅

引用:筲箕灣愛東商場戚其威,以前喺威爾斯做過 +

原帖由 happydisney 於 13-06-06 發表
筲箕灣愛東商場戚其威,以前喺威爾斯做過
想問下佢是否ok?因為我住愛東邨比較近佢。

複式洋房

回覆:masunko 的帖子

Very gd dr. 有耐性,又有愛心。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+devilwing+於+13-06-06+發表

原帖由 SUKICHANG1009 於 13-09-26 發表
我都係睇佢,阿仔食佢既藥又唔會食到好累好燥
I mean dr Chik.

複式洋房

我全家都係睇戚E生!

首頁

尾頁

跳至