自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

帶bb去所以只會行館唔會玩機動遊戲,會多人嗎?有冇jm近期週末去過?C6話一定好多人唔想去:;pppp:

複式洋房

引用:帶bb去所以只會行館唔會玩機動遊戲,會多人

原帖由 mrs.frog 於 13-05-24 發表
帶bb去所以只會行館唔會玩機動遊戲,會多人嗎?有冇jm近期週末去過?C6話一定好多人唔想去

...
聽日好熱喎

男爵府

回覆:想明天去OP

但再唔去遲下重熱呢

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能會落雨喎

公爵府

2018復活節勳章

一定多人,我上次平日入都勁多b6

大宅

上星期日岩岩去完。。。唔係好多人咋喎。。。所有展館都唔駛排隊,係機動遊戲多人少少,但都係排15mins左右

男爵府

引用:一定多人,我上次平日入都勁多b6

原帖由 Yuki_Yeung 於 13-05-24 發表
一定多人,我上次平日入都勁多b6
只行館都多人呀?

男爵府

引用:上星期日岩岩去完。。。唔係好多人咋喎。。

原帖由 lemonbee 於 13-05-24 發表
上星期日岩岩去完。。。唔係好多人咋喎。。。所有展館都唔駛排隊,係機動遊戲多人少少,但都係排15mins左右 ...
謝謝 會用你嘅答覆來撻c6

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

我想6月份去....帶仔睇魚魚.....
請問近月有冇展館維修緊?
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

大宅

引用:Quote:原帖由+lemonbee+於+13-05-24+發表上

謝謝 會用你嘅答覆來撻c6
Welcome不過要留意海洋劇場維修中,冇得睇海豚表演呀

男爵府

帶bb去所以只會行館唔會玩機動遊戲,會多人嗎?有冇jm近期週末去過?C6話一定好多人唔想去

...
你download op apps 好好架!有update資料,我明天都打算去!

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

...
今晚去完,bk請,夜晚舒服d,又唔係太多b6

未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

首頁

尾頁

跳至