懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我嗅過係有尿味和在護墊有小小黄色,依家好驚流洋水呀!我得32weeks 咋!

別墅

回覆:剛剛去街街好急vv,去完厠所起身有灘水流出梨,依家有D擔心!

快D入院check下喇!

珍珠宮

回覆:剛剛去街街好急vv,去完厠所起身有灘水流出梨,依家有D擔心!

黃色係汾泌!羊水係冇色冇味

別墅

冇事喎。。。唔洗咁驚。。唔係穿羊水,穿羊水成褲都係架啦!

噶爸+噶媽=噶B
噶噶豬一家
=====================
雖說往事只能回味,但有事不能回避!

大宅

去完医院返左家喇,好彩冇事,我咁驚係因為上一胎試過漏羊水,係一D一D咁漏出梨,所以今胎比較緊張囉,為求安心,點都去医院check 下,依家安樂晒

珍珠宮

引用:去完医院返左家喇,好彩冇事,我咁驚係因為

原帖由 cholebaby 於 13-05-28 發表
去完医院返左家喇,好彩冇事,我咁驚係因為上一胎試過漏羊水,係一D一D咁漏出梨,所以今胎比較緊張囉,為求 ...

禁止訪問

畀面勳章

侯爵府

cholebaby 發表於 13-5-28 13:34
去完医院返左家喇,好彩冇事,我咁驚係因為上一胎試過漏羊水,係一D一D咁漏出梨,所以今胎比較緊張囉,為求 ...

要CHECK係唔係漏羊水, SIP張紙巾係底底, 大力咳幾聲之後CHECK有冇濕就知, 我果時半夜懷疑漏羊水, 打電話問醫院護士咁教

大宅

引用:Quote:cholebaby+發表於+13-5-28+13:34+去

原帖由 idonno 於 13-05-28 發表
要CHECK係唔係漏羊水, SIP張紙巾係底底, 大力咳幾聲之後CHECK有冇濕就知, 我果時半夜懷疑漏羊水, 打電話問 ...
姐係大力咳幾聲,如果有水流出就係?

首頁

尾頁

跳至