單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

一直都覺得自己樣唔靚,又冇身材,之前隻佬會要我都好出奇咁。隻佬有女人,仲係得2x歲嘅妹妹仔,我冇得同佢比,自己又年紀大又有個仔帶住。
曾經跌落谷底好似起唔到身咁,試過想攬住亞仔跳樓,入住過向晴軒。
經過3個幾月,終於可以起番身,開始注意自己衣著,整整齊齊咁出嚟。原來發現自己都唔算好差,竟然有唔止一個追我。。
不過都有少少苦,就係其中一個我對佢feel多啲嗰個,佢都係離咗婚,仔女都大,13同8歲,我叫佢諗清楚先,我唔想又受傷。
但真係,要忘記以前唔開心,係放低,唔再諗,嘗試接受其他人。女人生出嚟唔係只做亞四,都想有人錫先甘心做亞四。
佢已經問我,有冇打算再生bb同埋結婚,佢好似好想咁,但我地唔係識咗好耐咋,我叫佢諗清楚先。

大宅

回覆:原來我唔係咁差,竟然有人追。。。

正!替你開心呀!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:一直都覺得自己樣唔靚,又冇身材,之前隻佬

原帖由 littlegoldfish 於 13-06-04 發表
一直都覺得自己樣唔靚,又冇身材,之前隻佬會要我都好出奇咁。隻佬有女人,仲係得2x歲嘅妹妹仔,我冇得同佢 ...
祝福你

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

恭喜哂... 樓主... 慢慢享受被追既時光啦....

我執唔執正都唔會有人追...呵呵呵... 可以孤獨終老, 唔想一次又一次咁比另一半因為第三者離棄.....

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

複式洋房

離婚後,有人同我講開心左及靚左,唔好放棄。

大宅

加油!

子爵府

熱血勳章

原帖由 littlegoldfish 於 13-06-04 發表
一直都覺得自己樣唔靚,又冇身材,之前隻佬會要我都好出奇咁。隻佬有女人,仲係得2x歲嘅妹妹仔,我冇得同佢 ...
恭喜

男爵府

BK Milk勳章

其實我未應承佢,因為受過傷有啲驚,我同佢都有自己小朋友,但佢嗰啲跟前妻。
我都係嗰句,希望佢錫我個仔,第時再生唔生第時先算。

大宅

恭喜樓主~~
我都係執唔執正都唔會有人追,我諗我會同我生命中最重要的男仔(我個仔)一生一世呀!哈哈

子爵府

畀面勳章

Congrats...
好Buy 你個句..雖然做阿四都要有人錫嫁

男爵府

大宅

嘩!你咁快,開心死你啦!

大宅

鄧你開心
帶住BB,點識到其他男士架
好好享受再被愛你感覺吧!

禁止訪問

引用:恭喜哂...+樓主...+慢慢享受被追既時光啦..

男爵府

BK Milk勳章

你地謙虛之嘛

男爵府

BK Milk勳章

真係多謝大家祝福呀!

大宅

你在那裹識架?恭喜

男爵府

都係要睇清楚D

大宅

littlegoldfish 發表於 13-6-4 08:24
恭喜你呀~~~~~見過鬼之後,一定要觀察了解清楚新呢個係好嘢先開始^^~

大宅

HAHA~happy for you!
要忘記過去的唔開心, 就要放下, 唔好咁執著,
嘗試放開懷抱, 去接受新事物, 新人物, 一切有新的開始。

首頁

尾頁

跳至