自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:mother904 的帖子

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:你地有無呢D 女性朋友 過甘的生活?

俾人包

大宅

我都想

大宅

回覆:kikiho14 的帖子

畫公仔畫出腸

伯爵府

silent_audrey 發表於 13-6-14 00:02
我認識一個女仔 不太熟 大約26 嵗左右 以前在紐西蘭讀過一兩年ART 學歷好般 無身材 化妝扮韓妹 打埋高鼻針 ...

樓主,你以上講嘅嘢,除咗紐西蘭讀過書,同埋個名唔同之外,我都有個朋友係咁。

大宅

引用:Quote:原帖由+conniebebe+於+13-06-14+發表

原帖由 conniebebe 於 13-06-14 發表
不過我地捱層樓真係慳得就慳嫁~~但唔會有幾慳幾慳都擺上fb啦,梗係有得玩有得食先擺fb俾人知嫁啦~做耶幾辛 ...
好認同!我宜家冇出來打工,唔代表唔洗做,自己生意分分鐘辛苦過打工!但有個前同事成日想八我點解唔洗做,又好似成日吃喝玩樂!咁就緊係去旅行去玩去食先post 相啦!唔通買餸,忙到死啲相post 上facebook 咩!

伯爵府

畀面勳章

引用:唔通你要人地同你講出口佢比人包咩,心照啦

原帖由 kikiho14 於 13-06-14 發表
唔通你要人地同你講出口佢比人包咩,心照啦

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我姑奶以前成日都出trip,佢公司做航空生意(唔係航空公司),所以次次都坐first class or business class,因為我老爺奶奶都做生意,所以佢亦一早買屋,有車。

唔識佢咪以為好正囉

大宅

唔明樓主有咩目的?又唔係使你啲錢?人地過咩生活有人地嘅自由:;pppp:睇開啲喇

伯爵府

babysuki23 發表於 13-6-14 03:27
唔明樓主有咩目的?又唔係使你啲錢?人地過咩生活有人地嘅自由睇開啲喇

...

其真我都唔知樓主想表達D咩架,佢好似話緊人地學歷唔好樣唔靚身型唔好,但就可以過D咁嘅生活掛,又好似話緊人地好似比人包咁掛,應該係咁掛。

可能樓主唔抵得人地生活好過佢掛,現實生活中,都有唔少憎人富貴嘅人架啦,我自己都遇唔少,人地生活係佢之上,就緊係有嘢比佢地講,見怪不怪了

大宅

引用:Quote:babysuki23+發表於+13-6-14+03:27+唔

原帖由 tkbaby 於 13-06-14 發表
其真我中唔知樓主想表達D咩架,佢好似話緊人地學歷唔好樣唔靚身型唔好,但就可以過D咁嘅生活掛,又好似話 ...
都係嗰句,人比人比死人

男爵府

呢個世界咩人都有,咩事都會發生,努力唔一定成正比,或者人哋喺某方面努力咗,但其他人唔知

珍珠宮

回覆:silent_audrey 的帖子

命生得好就夠了

伯爵府

DIMDIM2011 發表於 13-6-14 04:46
命生得好就夠了

矛錯,女人,唔洗讀書多,唔洗靚,唔洗身才好,只需好命就可以。

翡翠宮

畀面勳章

silent_audrey 自己C6 好好 做生意 但他家族就低調 發表於 8 小時前
silent_audrey 沒有妒忌佢 個個都怕她 自甘X落 發表於 8 小時前

你都識講唔知佢點解可以過所謂好生活,又憑乜話人地係「自甘x落」?睇黎你都唔係佢朋友,人地是否墮落,與你何干?

自己c6好,好好的過自己日子便是,別人的事,何須你上心。
日日是好日

伯爵府

畀面勳章

似乎同佢有仇喎,全名都差唔多開曬...... 唉,既然話同佢唔熟,知人咁多私事做乜?

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+sansan0_0+於+13-06-14+發表

原帖由 LedTV 於 13-06-14 發表
貼埋bf 相,仲唔比人唱死??

我都limit 左 fb 某d 人唔可以睇我d 相,但又仲存在係我fb..廢事hurt人
我試過block咗某啲人,但佢哋原來都會睇到架。因為佢哋按讚好。我先知原來被block都睇到

大宅

其實。。。。。有咩咁出奇?? 你知人地幾多野??唔通人地買股票,炒樓,賺到錢會同你講咩~~~~~又或者屋企人中咗六合彩or 留咗d保險個d 比佢呢~~~你又何必猜度人地係咩原因咁富貴呢~~~

禁止訪問

侯爵府

hashtag影視迷勳章

回覆 silent_audrey 的帖子

我估佢屋企其實好有錢, 平時扮窮啫...有d人有錢唔想人知

首頁

尾頁

跳至