家庭理財

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人有753中國國航呀?

你地覺得點呢?
佢業績唔差...
but 上上下又唔上, sigh...
我仲要上左車, 點算?

大宅

Re: 有無人有753中國國航呀?

我睇報紙話航空股好, 但要等2-3年.

複式洋房

lillymarie 寫道:
我睇報紙話航空股好, 但要等2-3年.

嘩~

大宅

哈哈, 幾錢入呢?!

可以的話, 也不買這類股票, 每天油價上上落落, 而我們又估不到油價的走勢, 點買呢?!

^^下次買其他啦!不過,恭喜你的是,油價今晚下跌不小,753星期一應該升翻些,希望你早日賺錢啦.

^^
Ron38

「我一生要讚美耶和華,我還活的時候,要歌頌我的神。」詩篇146:2

子爵府

Ron講得好啱!
753上市最高去到3.225,跌到3.125我就買咗,點知一直沉底,成年徘徊2.7附近,我今年頭已平手離場了

複式洋房

Ron38 寫道:
哈哈, 幾錢入呢?!

可以的話, 也不買這類股票, 每天油價上上落落, 而我們又估不到油價的走勢, 點買呢?!

^^下次買其他啦!不過,恭喜你的是,油價今晚下跌不小,753星期一應該升翻些,希望你早日賺錢啦.

^^
Ron38

aiya, 我3.5買既...點解會買就係都有留意過佢, 大摩最近又增持緊佢, 仲有就係油價唔會大升呱(我估), 哈哈, 買完之後都幾後悔架, 無法啦...近來都無乜心水股了...

haha, 好0野 , 我諗(亦希望)我星期一可以平手離場, 哈哈, thank you Ron
加油!加油!

大宅

〔國際油市〕NYMEX原油期貨大幅收低,市場懷疑OPEC減產協議能否切實執行 21/10/06

轉貼:路透社

紐約商業期貨交易所(NYMEX)原油期貨周五大幅收低,11月期約今日到期,稍早曾創下年內近月合約價格新低。市場懷疑石油輸出國組織(OPEC)成員國能否切實執行將實際日產量削減120萬桶的協議。

Fimat USA負責能源風險管理的副總裁費茲帕特里克說,「市場關注OPEC的舉動,反應其持懷疑態度。」
「我一生要讚美耶和華,我還活的時候,要歌頌我的神。」詩篇146:2

大宅

我3.48入咗少少, 諗住等到08/09年, 短期止蝕3.13.

複式洋房

WAH, 等咁耐呀...
mum.... 我係short term...

子爵府

我咪跌穿佢招股價賣o左啦.....邊知佢放o左突然發力, 激c.. :-( :-(
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

複式洋房

咁你仲有無再buy過佢呀?

複式洋房

隻753升得好勁呀! sigh...

大宅

你已經放咗啦?

複式洋房

放左好耐lu
(我驚死..., hohoho)

大宅

陸叔個投資專欄都叫人買呀....
呢兩日我都睇緊佢呀

大宅

現價報4.03啦..

首頁

尾頁

跳至