嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

bb9個月大, 用緊huggies XL 超薄, 已經有小小窄, 仲有咩牌子介紹? size 係大d?

pampers XL 唔掂, 仲有咩牌子介紹? 見到huggies 學習褲有XXL, 不過成$3條, 好貴好重皮, 唔想著住, 想問下有冇其他牌子係大條d?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: bb9個月大, 用緊huggies XL 超薄, 已經有小小窄, 仲有咩牌子介紹? size 係大d?

How about Goo'N?
我個仔都係咁上下時間轉用加大碼~

大宅

Re: bb9個月大, 用緊huggies XL 超薄, 已經有小小窄, 仲有咩牌子介紹? size 係大d?

kawai928 寫道:
How about Goo'N?
我個仔都係咁上下時間轉用加大碼~

請問邊樹有得買? 百佳? 唔多覺眼呢個牌子.

大宅

卓悅

大宅

我打左電話去卓悅問, XL冇貨, 打去東西貿易, XL又冇做特價, 成$3條, 好<啦>利啫! 咁價錢不如著學習褲.

真頭痕, 點算好呢?

:-(

大宅

klwy 寫道:
pampers XL 唔掂, 仲有咩牌子介紹? 見到huggies 學習褲有XXL, 不過成$3條, 好貴好重皮, 唔想著住, 想問下有冇其他牌子係大條d?

嘩,你個b真係好大碼喎,我個仔都係剛轉大碼咋

男爵府

醒目開學勳章

咁我個女會唔會太瘦呀
而家佢就黎22個月仲用緊L碼咋

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
klwy 寫道:
我打左電話去卓悅問, XL冇貨, 打去東西貿易, XL又冇做特價, 成$3條, 好<啦>利

洋房

我用過晒, 最大條都係HUGGIES架啦 :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至