潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

自從看潮版後, 對C and H 中毒不已, 以前積下來的LV 袋已很少用, 現在想將不用的舊袋賣掉. 想請問大家哪家二手店收貨價較好呢?是否Braxx Off 呢?和哪間分店收購價較好?謝謝幫忙

Honey917

大宅

回覆:哪間二手店收LV 袋会比較高價

而家佢地收得好平同有時只限換貨咖乍

男爵府

引用:自從看潮版後,+對C+and+H+中毒不已,+以前積

原帖由 Honey917 於 13-07-21 發表
自從看潮版後, 對C and H 中毒不已, 以前積下來的LV 袋已很少用, 現在想將不用的舊袋賣掉. 想請問大家哪家 ...
不如試下網上放可能好價的

男爵府

Hi, 我去中環brand xxx 放一個全新BV,購入時$16000,伛收我$2000,我放在家封塵也不會放給這店,再去對面芥蘭站收$3000,最後不放了,簡直是賤價收,激死,食水好深,晤怪之得越開越多,又上市!

大宅

引用:Hi,+我去中環brand+xxx+放一個全新BV,購入

原帖由 bobobob 於 13-07-21 發表
Hi, 我去中環brand xxx 放一個全新BV,購入時$16000,伛收我$2000,我放在家封塵也不會放給這店,再去對面 ...
謝謝各JM的回覆, 看來那二十多個袋要長眠在我家了.

Honey917

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+bobobob+於+13-07-21+發表Hi,

Honey917
我都有10幾個陪你

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+bobobob+於+13-07-21+發表Hi,

Honey917
網上放出啦

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

環保接龍勳章

keep at home or give to friend

珍珠宮

畀面勳章

Icon baby啦(個名唔啱架,不過你知唔知我講邊間?)有個jm fd拎兩個lv去brand ooo諗住放,佢地夠膽c話$2xxx:;pppp:於是我就同佢去icon baby度寄賣,佢嗰2個袋condition都幾好架,擺響樹兩三個禮拜就賣咗,賣咗有around$5000

大宅

回覆:hunny_master 的帖子

Hi Hunny_master,
多謝回覆, 請問是否將包包寄賣在他們那裏?

Honey917

珍珠宮

畀面勳章

引用:Hi+Hunny_master,+多謝回覆,+請問是否將包

Hi Hunny_master,
多謝回覆, 請問是否將包包寄賣在他們那裏?
係呀,你攞去邊間分店,就會放喺邊間度寄賣。佢地亦會影相放上佢地個網站,又會揀一啲放上yahoo拍賣。當然佢地會抽佣啦,不過一定係你同意嘅數目

大宅

回覆:hunny_master 的帖子

我都有放icon baby架!雖然比自己放上網低,但一來有啲袋無單,怕人地唔信,二來又怕啲人問長問短,所以比佢地寄賣算。

珍珠宮

畀面勳章

引用:我都有放icon+baby架!雖然比自己放上網低

原帖由 sweetlam 於 13-07-21 發表
我都有放icon baby架!雖然比自己放上網低,但一來有啲袋無單,怕人地唔信,二來又怕啲人問長問短,所以比 ...
係呀,有啲$係要俾人賺架我最怕人hold咗又唔要,又或者放飛機

大宅

引用:自從看潮版後,+對C+and+H+中毒不已,+以前積

自從看潮版後, 對C and H 中毒不已, 以前積下來的LV 袋已很少用, 現在想將不用的舊袋賣掉. 想請問大家哪家 ...
上次我問佢地(LV袋), 佢叫我留返落雨用,因為唔值錢

男爵府

旺角中心有一間賣二手袋,佢收得比芥蘭站高

大宅

引用:我都有放icon+baby架!雖然比自己放上網低

我都有放icon baby架!雖然比自己放上網低,但一來有啲袋無單,怕人地唔信,二來又怕啲人問長問短,所以比 ...
我怕麻煩, 不打算放二手市場自己搞, 就試試Icon Laxx 吧!看來俾人賺錢都是無可避免的.

Honey917

男爵府

引用:Icon+baby啦(個名唔啱架,不過你知唔知我

原帖由 hunny_master 於 13-07-21 發表
Icon baby啦(個名唔啱架,不過你知唔知我講邊間?)有個jm fd拎兩個lv去brand ooo諗住放,佢地夠膽c話$2xx ...
咁你個fd 使5使先放個袋係間鋪度等佢地check完係未真貨 先收你個袋?

大宅

回覆:can219 的帖子

即check即報價,如果你ok就可以留低個袋。我已放了两個

男爵府

引用:即check即報價,如果你ok就可以留低個袋。

即check即報價,如果你ok就可以留低個袋。我已放了两個
TST果間啊!叫我留低個袋,send上去比高層check完先決定收5收啊!我果個係新貨,有單and全套!but果個係妹妹仔!搞到我無放!我驚換左我個袋!

首頁

尾頁

跳至