夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2公婆加埋月入2萬樓下既入黎傾下~!

grand2005,

未算最興,最興是99用咗交租D$(3個月)買对鑽介比佢大仔,賀佢結婚,跟進問我地再拎$15000交租,我地結婚1毫子都無
grand2005 寫道:
[quote]
maggiechow 寫道:
jj2006,

我99仲離譜,我地打算買摟,佢初頭答應借首期,睇啱咗比咗5萬細訂(原本10萬架,但個賣家識我,所以減一半),打算問99借$時,佢又返口,佢睇住我地X訂都唔理,個心已鬧緊佢。再過1年多,政府出首置,我地立即註策申請,批咗之後買睇樓 (揾D1百萬的樓)。

99知道後,竟然要我地供間市值600多萬,位於天后,1千多尺的樓比佢、佢大仔、佢二女,大家一齊住,致多叫大仔二女出多少幫手供,但層樓唔可以落我名,WAH!聽到我火都出埋,我話﹕我無本事供比你住,你叫你大仔二女供啦!我低下人住D1百幾十萬村屋乍。

99當然对我無咩反應,我地兩公婆自已攪掂 (順便一提佢都同一時間搬屋�租的/,要我地送3部冷氣賀佢,我地入伙,99全家就毛都無條)o

過咗半年多,99扮無意地去我屋企視察環境,又話遠、屋細等等。

唔好意思都要講句[size=medium]咩人黎嫁!你地咪比佢激到嘔血?重好意思租的都要送3部冷氣 [/quote]
仔仔06-12-2003出世

複式洋房

好衰

男爵府

maggiechow 寫道:
grand2005,

未算最興,最興是99用咗交租D$(3個月)買对鑽介比佢大仔,賀佢結婚,跟進問我地再拎$15000交租,我地結婚1毫子都無

咁你地結果有無比$佢交租呀?照咁睇黎你老公同你99兩母子都好難分到邊個欠邊個lu......咪只有難為阿家嫂

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

你地老公好好呀!比晒D人工你話事.我同我老公共有$30000 1 個月人工.但係佢時常話無錢駛
話屋企D錢佢比得多過我,但係其實佢份人工多我一倍

大宅

可以唔比樣 一路都係99欠我地,佢心知肚明,佢知我老公心軟

佢無當我你咩(家嫂),事源我地結緍(無擺酒),諗住一家人食飲算,我尊登拎$3000出來比佢,同佢講,你認我就約家人食飯,你唔認就自已袋埋,結果[size=large]自已袋埋(賣仔)

[quote]

grand2005 寫道:
[quote]
咁你地結果有無比$佢交租呀?照咁睇黎你老公同你99兩母子都好難分到邊個欠邊個lu......咪只有難為阿家嫂 [/quote
仔仔06-12-2003出世

首頁

尾頁

跳至