自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問 以前 FACEBOOK 有個交換物品網, 發現突然冇咗 ,有冇人知係唔係CUT 咗了..(之前TXB訪問過嗰個..)) 感激幫忙...

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 yukilau 的帖子

會唔會係呢個

換嘢 Huàn Yeah 以物易物平台 - 交換 物件

子爵府

引用:請問+以前+FACEBOOK+有個交換物品網,+發現

原帖由 yukilau 於 13-07-27 發表
請問 以前 FACEBOOK 有個交換物品網, 發現突然冇咗 ,有冇人知係唔係CUT 咗了..(之前TXB訪問過嗰個..)) 感 ...
oh yes its free而家有番,要是日青做管理員才是真

伯爵府

引用:回覆+yukilau+的帖子會唔會係呢個換嘢+Huà

原帖由 iriswook 於 13-07-27 發表
回覆 yukilau 的帖子

會唔會係呢個
你好,有事想請教,我add左呢個網,但唔明係點運作,點樣先可以同人交換到野,定係有個地攤比我地出去交換,其實我睇唔明,個網又無講,請問你知唔知,thanks

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 lovablebaby 的帖子

我淨係見有呢個網,但我冇加入亦唔知點用

伯爵府

引用:回覆+lovablebaby+的帖子我淨係見有呢個網

原帖由 iriswook 於 13-07-27 發表
回覆 lovablebaby 的帖子

我淨係見有呢個網,但我冇加入亦唔知點用
Ok,thanks~我加左但都未知點用

首頁

尾頁