婆媳關係

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

我返到home 見到我個女個前陰比99剪左。。。而家成個大陸妹咁,一岩一忽,我突然唔想認佢做我個女,好醜樣,我唔想同佢玩,唔想帶佢出街,唔想比人以為我係雙非。。。
呢兩日我同c6代表6299同d親戚一齊上佢地鄉下探親,星期日姐姐又要放假,咁就放左bb係99屋企,點知,我返黎就見到d咁既野,佢仲要懶叻話幫佢剪左前陰,我真係好嬲,但又唔可以黑面仲要對住佢笑,我發c6火, 佢話我都唔想架,你唔好比麻煩我啦我覺得個個都蝦我地,我想攬住bb跳樓

totheend  樓主, 可否改個字? 係"前蔭", 唔係"前陰"!  發表於 13-8-1 15:28

大宅

回覆:我99剪左我個女d前陰,我想殺人呀

咁就唔認個女……
放鬆d啦 好快長番

子爵府

育兒性格勳章

回覆:joanneshan59 的帖子

下次唔好比佢溱囉

別墅

雖然係你奶奶不對,但竟然可以因為個女嘅外表唔合你心意,就不想認佢…

大宅

我99仲成日剪佢d手甲,無野攪野黎攪,上星期我仲同佢同佢紮辮,好可愛架,而家點整都好醜

大宅

唔洗咁嬲,搵間salon執執佢咪得羅

男爵府

引用:雖然係你奶奶不對,但竟然可以因為個女嘅外

原帖由 ling01cheng 於 13-07-28 發表
雖然係你奶奶不對,但竟然可以因為個女嘅外表唔合你心意,就不想認佢…

...
x2
個囡最無辜,比人剪左啲頭髮 。點解媽媽要唔認佢?

我明白係好嬲,但妳冷靜啲,咪咁傻啦。
好快會長返。佢點都係妳嘅寶貝女。

miko9323    發表於 13-8-7 21:27

男爵府

嬲都冇用,帶個女去髪型屋執返最實際

大宅

回覆:Handsomewoman 的帖子

因為佢比人剪都唔反抗

男爵府

環保接龍勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我知你好唔開心,但都唔駛為咗咁少事而唔認個囡,同埋你囡囡又控制唔到既,佢都好慘

大宅

回覆:Kennyip5d 的帖子

剪到好短

伯爵府

環保接龍勳章

剪返碎佢啦

公爵府

引用:我返到home+見到我個女個前陰比99剪左。。

原帖由 joanneshan59 於 13-07-28 發表
我返到home 見到我個女個前陰比99剪左。。。而家成個大陸妹咁,一岩一忽,我突然唔想認佢做我個女,好醜樣 ...
好小事啫又唔好去到話跳樓買個夾仔夾起佢唔覺的唔好嬲啦

大宅

畀面勳章

我99剪左我個女d前陰,我想殺人呀

好小事姐,洗唔洗咁大反應連個女都唔想認呀!

男爵府

引用:剪到好短

原帖由 joanneshan59 於 13-07-28 發表
剪到好短
叫髪型師執執,睇下可否加夾,夾下好d

男爵府

千奇唔好比個女知你唔想認佢因為你生到佢個樣一剪樣衰d就變雙非

大宅

最關心BB問題熱投勳章

樓主點解唔可以黑面?你仲對住99笑,佢下次咪得寸進尺?

大宅

可唔可以用靓靓发夹帮佢夹起D头发先?或去街时帮佢带太阳帽?

瑪瑙宮

大廚勳章

joanneshan59 發表於 13-7-28 22:19
我返到home 見到我個女個前陰比99剪左。。。而家成個大陸妹咁,一岩一忽,我突然唔想認佢做我個女,好醜樣 ...
剪左d 陰ja .... 唔駛講到唔認女又話想攬bb 跳樓呀????

其實bb 變成點樣佢都係你個女啦 , 如果將來他長大時變得無咁靚 , 迷死梗??? touch wood 如果有意外她譭容 , 你迷即時脫離母女關係???

放鬆d , d 陰好快又長番架啦 .....

你下次唔好再擺低比你 99了 , 點都自己照顧就唔會咁既事發生 ....下次又有咩事 , 你有唔發得火 , 你老公又成隻鵪鶉咁 , 無say .....
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

伯爵府

引用:我返到home+見到我個女個前陰比99剪左。。

剪左前面D陰姐,又唔係剪短哂,唔駛又跳樓,又唔認個女呀,俾人剪到好醜樣,你做阿媽嘅反而唔係錫返個女,而係要嫌棄女女,你呢個心態米奇怪law

首頁
12345...9

尾頁

跳至