夫婦情感

跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

引用:Quote:popomeow+發表於+13-7-29+14:49+你今

原帖由 d_yeong 於 13-07-29 發表
係呀樓主今晚搵多個人陪你好d呀! 萬一2個嘈起上來有d咩"身體接觸" 都有個人幫下手, 小心身體呀!! ...
同意搵多個人陪你好d!
再唔係步處好先,執好哂d嘢返阿媽度先攤牌!就算“求“你返佢身邊,都唔好彩佢,就算你想俾機會佢都要節磨下佢先!

真係賤到無朋友呀

kalonice    發表於 13-7-30 06:57

男爵府

引用:我真係好憎佢地,+男賤,+女明知人地有家室

原帖由 cc48 於 13-07-29 發表
我真係好憎佢地, 男賤, 女明知人地有家室都禁, 咩唔介意照顧我個bb, 我都冇話比個bb 你照顧, 如 ...
個女人擺明欲拒還迎, sis 保障 好好計劃!

男爵府

popomeow 發表於 13-7-29 14:09
你試下今晚就踢爆佢, 話佢知你放棄個BB , 你帶埋佢同個EX 一齊啦, 你睇佢有咩回應你~? 佢答你同個EX 咩都唔 ...

男爵府

樓主,要你搬返媽咪到,倒不如趕佢走啦﹗
我嘅經驗係自己嘅家一定要留守,如果唔係就會俾人入侵呀。

ewatsang  AGREE, 趕佢走, 唔好益左個8婆同死佬  發表於 13-8-7 16:38

大宅

難道個EX沒得生
要借肚

ewatsang  係無得生就抵佢死啦, 最怕佢扮好人, 其實想攪個 BB 咋  發表於 13-8-7 16:39

別墅

回覆:cc48 的帖子

正一死賤男。。樓主休息自己情緒啊,好好保重身體。。

大宅

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 貓狗褓姆

回覆 littlejoey104 的帖子

我地住緊宿舍, 我點留底呀, 佢bring 條ex 回來咪仲死...
我想反mama 度....佢個ex 成日講有太太就唔好同佢一齊..但又要日日都whatsapp我c6, 咪又係情情愛愛既對話...d 女仔, 個樣唔差..仲要知人地有個bb, 都死要入來破壞人地既家..但又話自己唔想做第3者....so...crazy.....

pinky30312    發表於 13-8-14 15:57
ewatsang  住宿舍都可以踢佢走, 想當年我家姐都錫我老豆走  發表於 13-8-7 16:41
summer629  呢啲女人就係最鐘意用呢種手段去引的賤男上釣,扮到自己好似弱者咁!  發表於 13-8-4 10:08
978212  超賤女人!  發表於 13-7-31 19:44

大宅

引用:我當然想c6+回頭,+但佢同佢ex+講唔再愛我

我當然想c6 回頭, 但佢同佢ex 講唔再愛我, 只係愛ex , 禁點, 我而家走得去邊, 我仲有4 星期生啦, 我而 ...
咁你仲想佢回頭做咩?一個唔愛你既人留住有咩用?而家未生得快d返媽咪到離開個衰人啦,生完你要好好休息架,唔好拖啦

ewatsang  你想人回頭, 都要睇吓條女放唔放人, 唔樂觀囉  發表於 13-8-7 16:42

男爵府

回覆:我老公真係反韃佢既ex

若你已有最壞打算(同老公分開)
俾我會靜靜地返媽咪到,生完先再算。。。
1) 可以試下你老公係咪真係唔緊你同bb,如果佢唔緊,呢個男人留黎都無意思!!
如果佢緊,搵返你,你可以同佢講條件。
2) 佢地一齊又點? 你唔離婚,佢地無機會結到婚。。條女話想30歲前結婚。。叫佢等多幾年先啦!!

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:回覆+littlejoey104+的帖子我地住緊宿舍,+

回覆 littlejoey104 的帖子

我地住緊宿舍, 我點留底呀, 佢bring 條ex 回來咪仲死...
執好野返自己媽媽度,然後再攤牌!bb仲響你個肚度佢奈你唔何!呢d賤佬留比你個賤小3啦

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

大宅

如果今晚踢爆佢,你一定要搵親人陪你唔好自己一個,始終粗身大細驚講到激動出事就唔好。
樓主,呢個賤種可以放棄,今晚攪掂呢pat屎就返娘家安心養胎生個肥肥白白bb出黎。呢個男人豬狗不如,遲早有報應等天收

kalonice    發表於 13-7-30 06:59

複式洋房

樓主, 妳諗清楚自己想點未㗎? 部署好未㗎? 如果我係你…我5清楚自己想點前係5會輕舉妄動㗎? 乜佢依個職業的人5係好熱愛家庭㗎咩…玩到咁? 真係影衰晒同行, 引以為恥. 若果真係離婚我會行分居兩年嗰條路…在正式離婚前繼續同亞囝住宿舍(換鎖同叫自己5駛番工的親人搬埋去住以防佢趁妳5係度搶囝)…佢要同個女人雙宿雙棲就佢地自己出去揾地方…家用妳照攞同埋依兩年要証明到自己有能力撫養個囝方便個官判比妳…d人咁衰小心佢屈你有抑鬱話妳5適宜照顧bb. 我諗妳要好好調節下自己先…5好比d衰人有機可乘. 要愛錫自己呀, 加油!

ewatsang  同意, 唔洗同佢客氣  發表於 13-8-7 16:43
vvff82  YES!  發表於 13-7-29 21:29

大宅

同意JM提議你靜靜地返外家先,真係好擔心你今晚爆佢嗰陣激動得滯

子爵府

回覆:cc48 的帖子

好賤格

大宅

正cheap精來嘅!!
點解D男人甘鍾意講大話?!口口聲聲叫人地相信佢,但是確壞事做盡!!
其實應唔應該相信D男人??

複式洋房

要好好計劃左先反面!樓主加油!

大宅

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 貓狗褓姆

回覆:彪馬仔 的帖子

我c6 係police, 我知佢識好多呢d 野, 我怕我唔夠佢玩, 最後佢會搶到我bb

ewatsang  POLICE 出名爛滾.... 我老豆都係.... 我唔信個女人想幫你湊仔  發表於 13-8-7 16:45

子爵府

引用:我c6+係police,++我知佢識好多呢d+野,+我

我c6 係police, 我知佢識好多呢d 野, 我怕我唔夠佢玩, 最後佢會搶到我bb

...
你有wt app証據,冇可能搶到你初生b

別墅

樓主,最重要保護自己及Bb。 呢的賤男不要也罷!

男爵府

個Ex以退為進!你c6真係超賤。好好為自己打算

首頁
12345...19

尾頁

跳至