夫婦情感

跳至

首頁
34567...19

尾頁

洋房

回覆:我老公真係反韃佢既ex

有時男人真的很賤的。你越緊佢,佢就越輕看你,以為你無左佢唔得。做人,無話無左邊個唔得。要堅強些。唔好成日check佢個whatsapp喇。由得佢。對佢愛理不理既話,佢反而會更緊你的。你的bb得來不易啊,要保重自己。唔好影響左個bb。

公爵府

引用:背景:我有Bb,++9+月生,+我老公最近呢1年

原帖由 cc48 於 13-07-29 發表
背景:我有Bb, 9 月生, 我老公最近呢1年同佢既ex 開始whatsapp 反。。日日傾, 講到我煩都唔肯放棄同佢做 ...
影低好呀:;pppp:第日離婚下作証据等佢唔好同你爭b

大宅

樓主有咩事第一時間找家人不要獨自解決。你媽媽永遠會支持你的

男爵府

背景:我有Bb, 9 月生, 我老公最近呢1年同佢既ex 開始whatsapp 反。。日日傾, 講到我煩都唔肯放棄同佢做 ...
你c6小炳頂啦

大宅

生左bb先,佢吾保護bb,依家得反你最能夠保護到bb.....我當初都類似你情況,初初我忍吾到,成日好激動,到唸通左後,我反娘家,我仲講得好好聽,話想媽咪照顧我,佢幾賤我完全吾理,吾嬲,一心唸住一定要生個健康bb...生完,坐完月先同賤人慢慢計,結果,我做到,樓主加油!你都得架!你吾開心果時同多d bb 傾計,會舒緩到架!!!

大宅

引用:但佢個ex+之前講話佢唔介意仲會照顧我bb,++

但佢個ex 之前講話佢唔介意仲會照顧我bb, 我做d 咩可以攞反bb, 我唔想生完我老公就同我講要仔唔要我:tooc ...
話唔介意要你bb果段whatsapp點講架?有無相

禁止訪問

大宅

靜靜走開,做好自己,佢會唸通的。

大宅

樓主!加油!支持你!做police做到他咁都算pk!!! BB有埋仲咁唔生性!呢種男人唔死無用!你要撐住呀!要保護自己同bb!!!

大宅

其實真係睇唔到d msg囉,樓主會唔會係第三者導致佢地分手呢?餘情未了

子爵府

回覆:cc48 的帖子

您念住點

大宅

引用:Quote:cc48+發表於+13-7-29+14:00+我當然想

原帖由 popomeow 於 13-07-29 發表
你試下今晚就踢爆佢, 話佢知你放棄個BB , 你帶埋佢同個EX 一齊啦, 你睇佢有咩回應你~? 佢答你同個EX 咩都唔 ...
咪係!!呢啲咁既女人。。。。思想咁低b.. . 玩下曖昧佢就叻,要佢湊?重唔即閃。。。。

呢啲男人咁低智商,要來晒藥費

大宅

引用:我今晚就同踢爆佢,+賤人,+心寒,+5年婚姻

我今晚就同踢爆佢, 賤人, 心寒, 5年婚姻完啦今晚
你老公幾歲呀?

大宅

贊成偷偷反娘家先,之後搵律師/社工幫手問下呢啲case如果離婚通常會點,問埋可唔可以要膳養費。。。。

你自己收入如何?富貴定敝矮?搵社工幫手申請公屋快好多喎

大宅

我聽d警察朋友講訊息好似吾可以擺上堂做証據架啵…樓主問清楚好

大宅

不過講真。。。。就算今次無事,相信你個貪玩老公好快又會再出動識女仔,而家電話咁方便佢有心識你阻止唔到架

大宅

引用:我聽d警察朋友講訊息好似吾可以擺上堂做証

原帖由 kwankwan1123 於 13-07-30 發表
我聽d警察朋友講訊息好似吾可以擺上堂做証據架啵…樓主問清楚好
是呀,都是搵專業人士問清楚啦唔好再晒一時間上論壇問人喇,bb就出世樓主要把握時間呀

大宅

生左唔落老豆名佢吹你唔漲架,仲有,生完餵人奶我睇下佢又點爭,初生b9成都係判比媽媽既,唔洗擔心,不過都要問清楚專業人士要點做隱陣

大宅

我勸你係未生前好同佢搞離婚,唔好俾佢動搖到,萬一生左出黎同你爭你就慘!

子爵府

引用:回覆+littlejoey104+的帖子我地住緊宿舍,+

回覆 littlejoey104 的帖子

我地住緊宿舍, 我點留底呀, 佢bring 條ex 回來咪仲死...
佢根本就係特登咁同你老公講!!係想你老公更加愛佢 好賤格!!影衰我地d女性!做人小三仲禁攻心計 你老公都不知所謂!!有個愛佢既人幫佢十月懷胎生bb仲出去搞搞震!

首頁
34567...19

尾頁

跳至