美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用開Bioderma 落妝水

我用開BIOEDERMA 的落妝水(紅色)覺得唔錯, 輕輕一抺就可清潔, 快正!

而家識人買但就要夾多啲人一齊訂才可以, 請問有冇人有興趣?? 可以平過萬X好多.
有意就PM我.
VICKY

大宅

Re: 有冇人用開Bioderma 落妝水

我都有用佢,對懶人講都幾方便,好用.
我同醫生訂一支都有7折.其他產品都係.

大宅

我係yahoo買開$180 � 50 ml
都好好用呀

大宅

由 蜜蜜斟 寫道:
都好好用呀

但我地而家夾份買可以仲平啲, 只係150.00 for 500ml wor, 你地有冇興趣?? 有的話pm我.

大宅

我買$140咋 :mrgreen:
仲有好多samples送

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Yumi,

Is it 140 for 500ml?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

I'm interested, do u have 最新保濕卸妝水? 150.00 for 500ml?
v94656181 寫道:
[quote]由 蜜蜜斟 寫道:
都好好用呀

但我地而家夾份買可以仲平啲, 只係150.00 for 500ml wor, 你地有冇興趣?? 有的話pm我.

[/quote]

大宅

yes,我諗同醫生訂貨源安全d
如果140就冇samples送,$150就送samples
我打透明質酸時佢都送左好多samples比我用

makfr 寫道:
Yumi,

Is it 140 for 500ml?

大宅

Yumi,

係咪真ga, 如果140.00 ml 好似又平過我喎, 只買一支得唔得. pm我. 我都想同你買, 轉佐呔添.

大宅

我唔係賣野架.
我可以介紹你自己去尖沙咀同診所訂.
我唔知佢仲有冇存貨架.

大宅

Yumi,

係咪我自己打電話去訂就可以ga啦, 請pm我電話啦, 洗唔洗話誰人介紹呢?
thanks!

大宅

我d朋友訂係過左訂金去診所再去提貨既
唔好意思,我講錯左,冇500ml訂架,只得250ml訂
500ml係唔係水貨呀?專門店好似都冇500ml買.係咪呢?
$140我係買美白保濕液
更正
250ml doctor price $110
我啱啱搵到price list
你地想查價,我可以報比你
保証原裝正貨

大宅

Yumi,

我想要price list, 特別是 Hydrabio 果條 line 的價錢!
Many thanks!

大宅

唔知仲有冇媽咪想一齊買呢? 150.00 for 500ml 紅色

有的話就儘快pm我, 我諗住下星期買.

禁止訪問

大宅

LeeAnn'sMum,

pm佐比你, check pm啦!

大宅

有就快啲pm我, 下星期去訂.

大宅

delete

大宅

唔好意思, 原來我都攪錯佐, 我的都是250ml.

而家萬x都買緊這個價了, 自己去買啦! 不用pm我.
sorry.

大宅

咁你地有冇人要呀?
我代你地同診所做group order.
Sensibio H2O 潔膚水 250ml $110
Sensibio 水凝緊緻眼霜 15ml $138
White Objective 重點去斑筆 $160
White Objective 淨白褪斑晚間精華 $280
報住咁多先

首頁

尾頁

跳至