親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

square72 發表於 13-8-5 13:48
我上星期2去(30號)唔算多人〜 好多香港人〜 transformer 我朋友玩左4轉〜 同噚日我去海馬公園比,簡直極 ...

咦!我都係呢日去喎。咁好Transformer 玩左4次, 正!

你幾点到?我地差不多11点先到, 一入場就玩左 馬達加斯加先, 同史力加, 因我仔比較啱玩d.

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我上星期2去(30號)唔算多人〜 好多香港人〜 transformer 我朋友玩左4轉〜 同噚日我去海馬公園比,簡直極 ...
我諗住星期日去,但怕會好多人 mouth:

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實transformer 係玩咩架呢?

男爵府

koller 發表於 13-8-5 14:38
其實transformer 係玩咩架呢?

3D 過山車

男爵府

birdy09 發表於 13-8-5 14:26
我諗住星期日去,但怕會好多人 

我地有d遊戲排 or 等左10-20 分鐘, 千祈唔好玩 Treasure Hunters 响Mummy 對面個坐車仔. 排左差不多 50分鐘. 玩坐車一分鐘左右,激死唗曬時間。如果唔係諗住我仔啱玩又鐘意坐車, 都唔入去。又熱, 排到我仔左都未到. 激死!

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Ksyy1018 發表於 13-8-5 14:57
我地有d遊戲排 or 等左10-20 分鐘, 千祈唔好玩 Treasure Hunters 响Mummy 對面個坐車仔. 排左差不多 50分 ...
呢樣係咩嚟架  坐喺度自動駕駛的嗎 

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

男爵府

birdy09 發表於 13-8-5 15:13
呢樣係咩嚟架  坐喺度自動駕駛的嗎 
真係就咁坐車仔, 無需駕駛 自動的, 好似一架奪宝奇兵的吉普車,一架坐4人, 我以為會有D山洞之類入下添, 点知坐一圈就坐完。

侯爵府

引用:Quote:square72+發表於+13-8-5+13:48+我上

原帖由 Ksyy1018 於 13-08-05 發表
咦!我都係呢日去喎。咁好Transformer 玩左4次, 正!

你幾点到?我地差不多11点先到, 一入場就玩左 ...
Transformer 我地接近1點時去,唔洗等,連玩3轉,到臨閂門30分鐘,又再玩多轉〜

侯爵府

引用:Quote:birdy09+發表於+13-8-5+14:26+我諗住

我地有d遊戲排 or 等左10-20 分鐘, 千祈唔好玩 Treasure Hunters 响Mummy 對面個坐車仔. 排左差不多 50分 ...
哩樣我地都有排〜 排得勁耐〜 仲流過迪迪尼嗰架車〜

侯爵府

回覆:玩足7天星馬遊分享行程加相片

帶住小朋友唔建議去睇monsters rock ~ 好似聽演唱會咁除非你好哩樣嘢啦〜 如果唔係唔好浪費時間,我地睇左15分鐘,頂唔順走左〜 但有個show 係朱羅紀嗰到〜 好值得去睇〜 有分全濕區,微濕區,同唔濕區〜 我個女著雨褸坐左落全濕區〜佢話好好玩

大宅

引用:回覆+MissMaMa+的帖子多謝你!你d+相都好靚

原帖由 Ksyy1018 於 13-08-04 發表

回覆 MissMaMa 的帖子
我地都係,番到黎香港都好攰,要幾日先回氣

侯爵府

引用:Quote:原帖由+Ksyy1018+於+13-08-04+發表本

原帖由 CMM2013 於 13-08-05 發表
我地都係〜 係攰過去番工

男爵府

square72 發表於 13-8-5 23:06
帶住小朋友唔建議去睇monsters rock ~ 好似聽演唱會咁除非你好哩樣嘢啦〜 如果唔係唔好浪費時間, ...

monsters rock 我地miss 左, 另外 waterworld 果個show 我地有睇 5:30pm 果場, 我地坐最高無買雨衣唔敢坐咁低. 個show 好正, 我仔好彩唔驚, 仲識話 : 嘩!Bang Bang 聲喎. 就係睇完個show 即刻去玩侏羅紀河流 + Transformer.

我地一点好似响The Lost World 果附近, 諗住呢D時間Transformer 實多人添, 如果早知係咁, 我都可以同呀女玩一次

珍珠宮

上次第一次去 uss, 覺得 tranformer 好好玩, 所以就玩左2次.

今次再去玩, 但玩完一次已經有d悶, 同埋 fing 到個人好辛苦, 再加埋 d 效果, 都令人幾辛苦.....所以即使冇咩人排, 我都唔再玩

男爵府

CMM2013 發表於 13-8-5 23:15

人地話去旅行係义電, 我就話帶住d 小摩怪去旅行我地就等於放電。

珍珠宮

square72 發表於 13-8-5 23:06
帶住小朋友唔建議去睇monsters rock ~ 好似聽演唱會咁除非你好哩樣嘢啦〜 如果唔係唔好浪費時間, ...

waterworld 個 show 我上次坐微濕區, 都比架快艇d水照頭淋

今次學精, 坐紅色.

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+Ksyy1018+於+13-08-05+發表好

原帖由 square72 於 13-08-05 發表
Transformer 我地係最尾20分鐘玩多轉
Transformer我關門前10分鐘玩,唔駛排,即玩!

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:square72+發表於+13-8-5+13:48+我上

原帖由 MissMaMa 於 13-08-05 發表
上次第一次去 uss, 覺得 tranformer 好好玩, 所以就玩左2次.

今次再去玩, 但玩完一次已經有d悶, 同埋 fin ...
我覺得特技效果幾迫真,但真係fing到我暈

侯爵府

引用:Quote:CMM2013+發表於+13-8-5+23:15+我地都

人地話去旅行係义電, 我就話帶住d 小摩怪去旅行我地就等於放電。 ...
同意

首頁

尾頁

跳至