婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

睇見有JM呻fb add99的煩惱,我都想呻下。
我fb有add 99的,呢幾日細仔病咗,我係fb 出post話細仔病病心痛之類,純粹share下,點知我99回post話:「BB病左呀,吾怪得我都吾妥要鎮靜劑」。
呀99,小朋友傷風感冒好平常,你咁寫我有啲驚囉。

大宅

回覆:關於Facebook add左99

所以我99 request 左都唔add

大宅

唔好做傻事

大宅

引用:所以我99+request+左都唔add +

原帖由 ken3tine 於 13-08-16 發表
所以我99 request 左都唔add
吾Add一定煩,不過add左更煩。

大宅

引用:唔好做傻事

原帖由 fifibibi 於 13-08-16 發表
唔好做傻事
你講佢定我?

大宅

引用:Quote:原帖由+fifibibi+於+13-08-16+發表唔

原帖由 cjess111 於 13-08-16 發表
你講佢定我?
Add佢=做傻事

大宅

引用:Quote:原帖由+cjess111+於+13-08-16+發表你

Add佢=做傻事
講得啱

大宅

我妹妹whatsapp add左佢6299。。日日發野過去同佢訓話。。

大宅

引用:我妹妹whatsapp++add左佢6299。。日日發野

我妹妹whatsapp add左佢6299。。日日發野過去同佢訓話。。
好彩我99無智能電話。

子爵府

育兒性格勳章

而家後悔到不得了

大宅

所以話保持距離客客氣氣係啱。。千其唔好熟。

禁止訪問

畀面勳章

大宅

畀面勳章

回覆:cjess111 的帖子

我都有你呢個問題
我62 add我,我無@反佢
佢訂閱我,我去沙灘擺相係fb,又話我咁晒都去乜乜物物,我影我仔食雞奕又打黎講,好煩囉

子爵府

好彩的6299唔識玩FB。

複式洋房

我即時reject 佢,我就係驚佢亂嗡,我acc 有曬同事架嘛,萬一他日關係有咩唔好,佢公然訓話我咪死!但我有add 大嫂,姑奶同姪女,因為佢地可以令我安心

珍珠宮

我99好少睇我fb但我62成日睇,佢唔會留言,但就用把口講是非。最後我同歸於盡,我把所有新相delete晒,餘下7年前未婚1個人去旅行啲舊相任佢睇。擺佢两個同所有男家親戚去restricted list,睇唔到我新相。我以後都會少放同家庭有關嘅相。fb我勸大家唔好放咁多私人嘢,佢哋留言畀你都還好,最怕人哋睇咗,喺度斷章取義,仲知晒自己生活鎖事,小朋友啲行縱。

複式洋房

引用:我妹妹whatsapp++add左佢6299。。日日發野

Whatsapp 比FB 大鑊! 日日晨早問我要買乜,話要上黎,

大宅

引用:我99好少睇我fb但我62成日睇,佢唔會留言,

原帖由 咖央 於 13-08-17 發表
我99好少睇我fb但我62成日睇,佢唔會留言,但就用把口講是非。最後我同歸於盡,我把所有新相delete晒,餘下 ...
唉搞到我無心情上fb啦
其實我有set restricted group但無咁得閒將啲相分類。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+咖央+於+13-08-17+發表我99好

原帖由 cjess111 於 13-08-17 發表
唉搞到我無心情上fb啦
其實我有set restricted group但無咁得閒將啲相分類。

...
所以我咪把所有mobile upload嘅相洗晒。我放咗接近2千張相。新嘅所有相同status只限朋友睇,restricted list同public唔睇得。我都打算定期delete相片。

大宅

熱血勳章 畀面勳章

我索性block咗佢…成日問埋啲c6可以解答到嘅嘢,浪費我時間,不知所謂

首頁

尾頁

跳至