親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

星期日約埋朋友去澳門兩日一夜。4個小朋友分別 3歲 - 9歲. 咁去边個好d, 啱玩d呢?知唔知入場費幾錢?

同埋個恐龍展值得睇嗎?謝謝!

男爵府

Push.

公爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

童夢天地將會裝修, 少左好多野玩, 冇左遊戲機玩,----現很少人唔迫
q立坊一定要去威尼斯人嗰間, 金沙城一間費用一樣, 少野玩, ---但威尼c超多人
恐龍冇睇唔知

大宅

回覆:Q立方 vs 童夢天地 & 恐龍展

我早兩星期下午約5時去Q立方,很少人,遊戲機都唔駛等

男爵府

davywm 發表於 13-8-22 17:58
童夢天地將會裝修, 少左好多野玩, 冇左遊戲機玩,----現很少人唔迫
q立坊一定要去威尼斯人嗰間, 金 ...

請問童夢和Q立方边間貴D呢?Thanks.

男爵府

heygirl 發表於 13-8-22 18:03
我早兩星期下午約5時去Q立方,很少人,遊戲機都唔駛等

請問遊戲機要另收費的嗎?Thanks.

大宅

引用:Quote:heygirl+發表於+13-8-22+18:03+我早

原帖由 Ksyy1018 於 13-08-22 發表
請問遊戲機要另收費的嗎?Thanks.
唔駛

公爵府

回覆 Ksyy1018 的帖子

兩間價錢差不多,冇記錯的話,兩間折左約$80玩兩個鐘(一大一小)記得要申請會員卡,童夢就申請新濠卡(在賭場申請,卡免費的)
q立坊就申請金沙卡,金沙城同威尼斯有cs在不同地方叫人入會的

男爵府

davywm 發表於 13-8-22 20:41

兩間價錢差不多,冇記錯的話,兩間折左約$80玩兩個鐘(一大一小)記得要申請會員卡 ...

唔好意思,咁一張會員卡可以有幾多人有折呢?Thanks.

公爵府

因為要同卡主對身份証,所以不可借人用,但若你地約埋一齊排隊入去俾錢,應可同一人埋單我次次都係一家四口,冇試過再多d人
順帶一提,入場費係包一大一細,另一位大人好似收$50

男爵府

davywm 發表於 13-8-22 20:41

兩間價錢差不多,冇記錯的話,兩間折左約$80玩兩個鐘(一大一小)記得要申請會員卡 ...

Sorry. 又有問題,張會員咭除左玩Q立方有折, 仲有無其他優惠呢?Thanks.

公爵府

Ksyy1018 發表於 13-8-23 13:03
Sorry. 又有問題,張會員咭除左玩Q立方有折, 仲有無其他優惠呢?Thanks.

張卡, 買野,食野有d地方可以儲分!
金沙卡在威尼c人, 金沙城入面d餐廳都有折, foodcourt都好似有, 某d 10% off, 有d 20%off
奧旋, 盛宴肯定有折, 我試過

首頁

尾頁

跳至