懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

BK Milk勳章

回覆:Bb care 6-9 成為孩子的親切老師

我都落選

大宅

回覆:queenie718 的帖子

個個都抽唔到,其實比幾多個人去架

男爵府

引用:個個都抽唔到,其實比幾多個人去架 +

原帖由 shan1113 於 13-08-24 發表
個個都抽唔到,其實比幾多個人去架
我都想知

大宅

咁多人無得去我唔失望lu

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆:Bb care 6/9 成為孩子的親切老師

我都唔中喎!平時網上報到都有得去既!今次唔知做咩!

男爵府

引用:我都唔中喎!平時網上報到都有得去既!今次

原帖由 Little_kkf 於 13-08-24 發表
我都唔中喎!平時網上報到都有得去既!今次唔知做咩!
係播!!平時見到d人報中咗多!!今次唔知做乜個個都話落選播!!

別墅

我都唔中

男爵府

我諗想去都無望lu

大宅

開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

其實會唔會出錯咗呢?有收到email係抽中,無收到係唔中呀?我到宜家都未收到email喎…以往BB care嘅講座會早3-4日先通知…宜家係咪太早呢?有無試過報之前嘅講座都有落選email㗎??
因為太少何咁少人中,中嘅朋友介唔介意影封email黎參考,睇下有咩唔同~

男爵府

引用:其實會唔會出錯咗呢?有收到email係抽中,

原帖由 kman220 於 13-08-24 發表
其實會唔會出錯咗呢?有收到email係抽中,無收到係唔中呀?我到宜家都未收到email喎…以往BB care嘅講座會 ...
哈哈……如果係,就好啦!

複式洋房

我22號收到email,話已經抽中左

大宅

係咪以往都係抽唔中都有通知㗎?因為我兩次報到名都抽中~唔係好知以前嘅做法…我咩都收唔到代表…唔中??

男爵府

引用:我22號收到email,話已經抽中左

原帖由 FtobeyBB 於 13-08-24 發表
我22號收到email,話已經抽中左
好幸福啊!

男爵府

引用:係咪以往都係抽唔中都有通知㗎?因為我兩次

原帖由 kman220 於 13-08-24 發表
係咪以往都係抽唔中都有通知㗎?因為我兩次報到名都抽中~唔係好知以前嘅做法…我咩都收唔到代表…唔中??:q ...
如果唔中會收到話落選

男爵府

育兒性格勳章

回覆:Bb care 6/9 成為孩子的親切老師

我又係九月中生,又係抽唔到,生完都冇機會聽,但呢個內容好有用,好想學點去做早期教育

佢寫係俾孕婦報名,唔知生完仲可唔可以報名呢?

男爵府

引用:我又係九月中生,又係抽唔到,生完都冇機會

原帖由 Jessica 於 13-08-25 發表
我又係九月中生,又係抽唔到,生完都冇機會聽,但呢個內容好有用,好想學點去做早期教育

佢寫係俾 ...
係播!!我都覺得今次的內容好有用先報,如果唔係,我諗去到就生,我都無心機報嚟聽

男爵府

育兒性格勳章

臨近預產期都擔心除時早產,係內容吸引先報。
如果係講胎教,都只係十月懷胎期間啱用,但親子溝通、早教方法同埋幼兒心理,呢啲全部都係BB出咗世後,去到兒童期都用得著,我覺得佢唔止係產前講座

大宅

我剛打咗去問…佢話9月6日嘅免費講座應該係前2-3日先發email…我話見有人話收到email話抽中…佢話無可能㗎喎…可能係佢抽到其實講座~

男爵府

有無媽媽抽中,但去唔到,可以讓俾我去??

首頁

尾頁

跳至