2014年媽媽會

跳至

首頁
23456...13

尾頁

大宅

引用:Quote:原帖由+iheartonon+於+13-09-03+發表

原帖由 babycatt 於 13-09-03 發表
點解東區有得照?
唔明咩意思喎
東區無得照?

大宅

報到, 我EDD 4月13,
第一胎係 兔女郎 3月.

Qm生~

大宅

引用:sorry,+我唔知我有冇搞錯,+但係點解你地個

原帖由 bigwin 於 13-09-03 發表
sorry, 我唔知我有冇搞錯, 但係點解你地個個都好似好有經驗既?
我宜家咩都唔知, 同唔知有咩要做.... R頭中. ...
你week 幾呀?

我都係第一胎好多野都唔識,多d 刨bk 會知多好多野架

我未book 私家
暫時政府約我每2星期照一次所以唔洗私家住

karen0128  政府邊間, 兩星期一次?  發表於 13-9-5 10:33

禁止訪問

大宅

引用:Quote:iheartonon+發表於+13-9-3+15:34+唔

原帖由 dinomeow 於 13-09-03 發表
我個妹同我講其实政府係無得照架....要等到照oscar. 但我因為每邊卵巢都有個瘤...本來排左期做手術...但而 ...
係咩,我以為係照得疏d 啫,無理由淨係照一次oscar ga wor

大宅

回覆 iheartonon 的帖子

正常應該係一次oscar (政府唔係咁叫), 及一次結構~

大宅

iheartonon 發表於 13-9-2 19:12
你係咪問我呀,我上次照先4w 未有閃閃呀,但就照到2 個胎囊

下次10 號照希望起碼見到一個閃閃啦

有可能係twins, 但一日未有閃閃都未知丫
所以希望10號係見到2個閃閃啦

複式洋房

回覆 bigwin 的帖子

冇睇私家呀~ 其實我都唔肯定,
琴日見病病地去睇醫生... 先check棒棒

咩係閃閃?

複式洋房

我諗住今日買枝棒棒check多次.... 雖然個診所醫生話99%有, 但係我都係唔肯定.... 因為真係唔覺有咩唔同左

如果真係有左.... 我要開始做咩先?

你咁快book左政府醫院? 仲要2week一次好密啵....

大宅

引用:回覆+iheartonon+的帖子正常應該係一次osca

原帖由 kenniscg 於 13-09-03 發表

正常應該係一次oscar (政府唔係咁叫), 及一次結構~
原來係咁,因為我係政府做iui 的,所以可能check 得密d

大宅

引用:回覆+iheartonon+的帖子我諗住今日買枝棒棒

我諗住今日買枝棒棒check多次.... 雖然個診所醫生話99%有, 但係我都係唔肯定.... ...
你醫生寫左證明比你未? 有就拎張野去政府醫院排期啦

大宅

引用:回覆+bigwin+的帖子冇睇私家呀~+其實我都唔

回覆 bigwin 的帖子

冇睇私家呀~ 其實我都唔肯定,
閃閃係心跳咁解

複式洋房

5~6weeks? 就有得check架喇?

其實我都冇諗過咁突然, 只係順其自然... 所以冇準備過,

大宅

引用:回覆+iheartonon+的帖子5~6weeks?+就有得ch

5~6weeks? 就有得check架喇?
睇下有無jm 答你 政府5 week 有無得check

我係special, 我係week 4 政府已經幫我照

複式洋房

Hello, 新嚟架我...預產期係4月16日, 上星期六去咗C+照, 有一個閃閃, 9月16號去政府照oscar

一直都冇嘔係有啲作悶, 一作悶食少少嘢就冇事, 但呢幾日都有一滴啡, 有啲擔心

複式洋房

排就排左架喇.... 係我個心仲未接受到...

但係都真係想有既, 所以我黎報到睇睇你地有咩意見交流下

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Hello,+新嚟架我...預產期係4月16日,+上星

原帖由 CeciJoe 於 13-09-03 發表
Hello, 新嚟架我...預產期係4月16日, 上星期六去咗C+照, 有一個閃閃, 9月16號去政府照oscar

一直 ...
排到甘快照!
我排到10月3日12w1d先有得照

大宅

引用:Quote:iheartonon+發表於+13-9-3+15:34+唔

原帖由 dinomeow 於 13-09-03 發表
我個妹同我講其实政府係無得照架....要等到照oscar. 但我因為每邊卵巢都有個瘤...本來排左期做手術...但而 ...
哦...原來係咁. Take care

複式洋房

我4月13日,第3胎,狗女豬仔,生多個馬b

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我4月13日,第3胎,狗女豬仔,生多個馬b

原帖由 tifmamabb 於 13-09-03 發表
我4月13日,第3胎,狗女豬仔,生多個馬b
我果個都係豬仔丫!
你果個今年小學?

首頁
23456...13