婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:BB點似都唔會似我

我阿b一出世,男家話似62囉!日講夜講話似62,仲響facebook留言話恭喜我生個bb,個樣好似62!嬲到我鏟我老公,佢地話似老公都冇所謂丫,話似62我真係好嬲囉!仲要事實係個囡同我餅印咁最後坐月太大壓力避開佢地,我決定返娘家坐月。等佢地暫時冇得見孫!

如果俾我再聽到邊個話我囡似62,我一定唔再忍,直接同佢講,係呀,我同62生架,你滿意未呀!!

大宅

回覆:namnamnamlolo 的帖子

自己個仔先係人,心抱唔係人!!當你透明丫麻,點會醒起會似你?

伯爵府

引用:以前見到d+post+6299成日話我B似自己個仔+

原帖由 namnamnamlolo 於 13-09-02 發表
以前見到d post 6299成日話我B似自己個仔 或者男家是但一個親戚 但點都唔會講BB似媽咪 個陣都無為意 覺得都 ...
我剛剛相反,我阿b似足我老公,但我阿媽就狂話似我,仲拎我bb相出嚟講

複式洋房

我都有相同既事發生
之後我話 講到吾似我生甘
佢地就鬧我 話似你老公你又吾中意 吾通吾似你老公咩

男爵府

回覆 namnamnamlolo 的帖子

但我個BB 堅似爺爺, 連我自己都覺得, 但C6 一D 都唔似佢爸爸(即爺爺), 但BB 對耳仔同額頭同Body figure 都似我, 佢地家族好細粒, 我就好橫, 個仔似我點都高大D

珊瑚宮

環保接龍勳章

原帖由 namnamnamlolo 於 13-09-02 發表
以前見到d post 6299成日話我B似自己個仔 或者男家是但一個親戚 但點都唔會講BB似媽咪 個陣都無為意 覺得都 ...
我奶奶成日話我老公似足佢,我睇就唔似,我好奇怪真係有人咁在意似邊個?

人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

大宅

算啦, 我個女未又係咁, 99 由出世到依家話阿女似c6 我都算(因為我d fd 都話c6), 有一次99同我講話阿女皮膚黑, 竟然話似c6 個妹

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呵呵,好嘅就似男家,衰嘅就似阿媽!系定律黎架!

侯爵府

話知99佢地講乜,自己覺得個仔似自己已經甜到入心。

子爵府

引用:好嘅乜都似男家,衰嘅全部似女家,呢個係定

原帖由 mavisingi 於 13-09-02 發表
好嘅乜都似男家,衰嘅全部似女家,呢個係定律。。
呢句話,當年我好大膽在眾人面前爆左出泥。

禁止訪問

畀面勳章

大宅

有個人同佢講終於有個孫似男家啦 佢即刻飄飄然 成日提住呢個親戚講話個孫似男家 又話姑仔果2個仔女似 對方男家好醜樣

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

引用:好嘅乜都似男家,衰嘅全部似女家,呢個係定

原帖由 mavisingi 於 13-09-02 發表
好嘅乜都似男家,衰嘅全部似女家,呢個係定律。。

男爵府

2016畫展勳章

我6299從來都唔會對我囡囡評頭品足。

伯爵府

我囡有酒窩,我話似我。99就話佢個仔都有酒窩,c6何來酒窩???百思不得其解。

複式洋房

認識瑞士牛牛第一回

我亞b岩岩滿月,由出世到依家所有人(99屋企,自己屋企人,親戚朋友)都話亞仔似老公,無一忽係似我,我聽到其實都有d唔開心,直到今日有一個朋友黎探我,佢話bb上半part似老公,下半part似我,我先覺得欣慰d咋!

伯爵府

唔洗理佢地

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我仔已經係迷你版C6(十個人見到十個人都咁講),家陣妹妹似我多啲,我姑9都要爆一句:佢(妹妹)都唔似我哋呢邊!:pppp:

首頁

尾頁

跳至