美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

雖然我有時入去係0濕平,只係打個白鴿轉,但我唔會左試右試,左問右問,盡量唔會煩到d sales.又雖然我就算真係會買野,我都只係買平野,貴野買唔起.但係我覺得有時d sales對我既態度有問題囉!1)問下佢地黑頭貼放係邊(已經唔該前唔該後),個sales都黑面,"掘"我一野,全程無出過聲只係帶我行去用手指一下就走人.
2)之前搞推廣我入去8下,有個sales攞住個籃跟住我,我行左一圈無野啱就走人,跟住個sales黑晒面將個籃掉係一邊(都幾大力)
3)諗住問個sales d 面膜咩價錢,點知個sales黑一黑塊面叫佢隔離個同事去答我問題(我明明望住佢,亦都有講唔該,就係唔知點解佢要叫隔離個同事囉)

可能係我樣衰d sales先咁對我...............我自己本身都係做sales所以我好明白佢地都係打份工,所以都會盡量唔好打搞佢地,對佢地有禮貌,但係.........................

所以無咩必要我都唔會入去哩d地方買野,有時情願去細舖頭買野算數.

呻完!多謝各位觀看!(不喜勿插啊!)

大宅

回覆:呻下!講真我唔鍾意去莎x卓x哩d地方買野

好離譜喎

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

上次我去買野,不停有人跟住我(感覺覺得我偷野咁)...直到我排隊比錢都跟住,仲叫個人望住我原來睇中我手上既產品,想扮係佢地sale我,有數食!但我見到佢地鬼鬼祟祟咁,所以擰開一邊,收銀細細聲問(係邊個sales)....無人應,所以入左公數

男爵府

我去又so far無人咁對我,多數係望實我,怕我偷野卦,我又著得唔光鮮。

子爵府

引用:我去又so+far無人咁對我,多數係望實我,怕

原帖由 Audrey19 於 13-09-15 發表
我去又so far無人咁對我,多數係望實我,怕我偷野卦,我又著得唔光鮮。

...
X2...成日好似有隻鬼咁跟住晒,超討厭

首頁

尾頁

跳至