二手市場

跳至

首頁
12345...33

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 買4張迪士尼全年通行證,免費於入住主題酒店

係, 一係對id, 一係對指模, 無走雞! (細路都要帶學生証or手冊)

子爵府

好媽媽勳章

明白~~tks :mrgreen:
Charlotte_mom 寫道:
係, 一係對id, 一係對指模, 無走雞! (細路都要帶學生証or手冊)

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 買4張迪士尼全年通行證,免費入住主題酒店

好彩我未買

大宅

Re: 買4張迪士尼全年通行證,免費入住主題酒店

我都係呀, 我想去住但係我只需要2張annual pass, 如果有人想買又唔想住酒店, 而yukmama 又已經找到人買, also 可pm我! 謝謝!

我想問有沒有人想買,我已經有2張,因我想入去住,如有媽咪想買pass,而又不入去住,我可offer減$150一張,如有,請PM我

子爵府

慘得過我係12月買咗啱啱係4張annual pass :-( :-( :-(
YuYuMother 寫道:
我0岩0岩年尾先買左3張annual pass咋~~~~ :-( :-( :-(

大宅

有冇人知優惠至幾時?thanks!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

buy b4 15/2

支支 寫道:
有冇人知優惠至幾時?thanks!

男爵府

我都係呀, 我想去住但係我只需要2張annual pass, 如果有人想買又唔想住酒店, 而yukmama & fatfatface又已經找到人買, also 可pm我! 謝謝!

我想問有沒有人想買,我已經有2張,因我想入去住,如有媽咪想買pass,而又不入去住,我可offer減$150一張,如有,請PM我

大宅

請問2大2細算4張嗎?

伯爵府

禁止訪問

禁止訪問

大宅

搞到我都心思思想買~~

子爵府

4張住一晚酒店for 一間房?
2-3張自助餐半價又for幾多個人呢?

男爵府

自助餐半價最多8個人(include annual pass holder)

珍珠宮

4 張住一晚酒店for 一間房?
Yes, 1 room for 4 persons.

2-3張自助餐半價又for幾多個人呢?
Total for 8 seats.

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

酒店房係for4個人架, 每間房有兩張4呎半雙人床....

上次我4個人+1個bb, request 多一張bb床已經OK.

男爵府

cherry66hk 寫道:
我今日剛剛去完呀,我都買左全年通行証,但特惠票今次係1至4,唔係1至5,而且酒店房要在6月30日前用,本來想結婚週年住,依家改生日.係在同一日買4張全年通行証便可

想問酒店有要在6月30日前,咁是否其他限制呢
有捨必有得 有得必有失

大宅

什麼是(特惠票今次係1至4,唔係1至5)
thanks!

由 WinChi 於 2007-01-06 11:05:53

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

cherry66hk 寫道:
我今日剛剛去完呀,我都買左全年通行証,但特惠票今次係1至4,唔係1至5,而且酒店房要在6月30日前用,本來想結婚週年住,依家改生日.係在同一日買4張全年通行証便可
--------------------------------------------------------------------------------

珍珠宮

會唔會係即是只限星期一 至 四呢

支支 寫道:

什麼是(特惠票今次係1至4,唔係1至5)
thanks!

首頁
12345...33

尾頁

跳至