美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想轉用礦物粉, 大家可唔可以比d意見Priori 好d定Synergie 好d? 我內乾外油, 試過用BM 但好快就溶. 定係除咗呢兩隻之外仲有無其他選擇? Thanks!!!

大宅

回覆:礦物粉 - Priori 定 Synergie 好d

我兩隻都用緊,我覺得你可先試priori, 如果油多,我用finishing touch的,試過去海浪公園成曰我都keep 到,控油唔錯,不過我唔係太多油!我朋友多油都話ok.

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

我用過priori 覺得不太好用, cover 唔係好夠. 個妝好易浮粉 ... 用左幾次就無用

子爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

用緊priori finishing touch 唔錯啦

大宅

支持priori~synergie 我用過,好難用成日錯手變粉人

大宅

2隻都有
平日只用synergie 作防曬
Snyergie個隻色出d
不過粉質個感覺有d粗
唔係特別好
如果係我會推everyday minerals
差不多質素但平得多

大宅

回覆:礦物粉 - Priori 定 Synergie 好d?

我都推Everyday minerals,佢隻控油真係好得,平時個鼻好快黐笠笠要吸油,搽左everyday個鼻爽架,面油紙都慳返唔少

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

EM我都撐,又平又好用無防腐劑,啲掃又好用

爆愛車縫作

大宅

2024年龍年勳章

回覆:礦物粉 - Priori 定 Synergie 好d?

EM係邊度有得賣?

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

anthong,有得試

爆愛車縫作

複式洋房

多謝咁多位JM!!!

首頁

尾頁

跳至