懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:D-chan 的帖子

放心啦!我點都唔會唔要架…只是太突然一時未能夠接受啫!

大宅

岩岩知道有左,而家都唔知點好,個心情好矛盾,個B依架8個月學爬,冇事停,曳到暈....
到細B出世岩大B就歲半,開始學行行跌跌,又要睇住佢,我一林到就想死喇

大宅

claudette 發表於 13-10-5 10:44
岩岩知道有左,而家都唔知點好,個心情好矛盾,個B依架8個月學爬,冇事停,曳到暈....
到細B出世岩大B就歲半,開 ...

其實我處境同你差不多, 大女大你2-3個月, 我都諗都唔敢諗啦!! 唯有諗呢個係上天俾既小天使, 希望快D有個伴陪大女, 等佢無咁悶囉....一兩年後就應該會好好多!! 我仲諗緊點同工人講, 我至怕佢唔撈~

複式洋房

米米豬 發表於 13-10-7 10:58
其實我處境同你差不多, 大女大你2-3個月, 我都諗都唔敢諗啦!! 唯有諗呢個係上天俾既小天使, 希望快D有個伴 ...

大家好相似,阿女而家8個月,個多月前發現有左,一知道果刻真係好擔心,唔知點算好,好彩得老公開解,而家慢慢接受

男爵府

BB防敏心得分享勳章

回覆:不在預算內有了第二胎

這是一份禮物,是上天比你的,任何事自有安排,放心!

大宅

我都係意外有左細B, 到依家細B 成個月都唔係好接受到, 又係覺得欠左大女咁, 加上工人係細B 出世前夠期, 大女又唔知有冇N 返, 搞到個人好鬼緊張同擔心, 勁驚自己會抑鬱, 好彩工人姐姐肯續約, 煩少樣野, 個心定D 先冇咁緊張.....
加油啦, 慢慢就會接受到KA LA, 依家見到大女會HIHI 我個肚, 就會覺得有人陪佢都係好事

米米豬  我都唔知點同工人講好?  發表於 13-10-8 10:30

大宅

引用:阿女剛剛一歲,仲好努力學做個好媽媽。雖然

原帖由 米米豬 於 13-09-20 發表
阿女剛剛一歲,仲好努力學做個好媽媽。雖然都有諗過將來生多個等阿女有伴,但係金錢同阿女太細就放低唔諗著 ...
明白你,我都好驚,一闊三大,但天比我係緣份我唔想都會要,佢比得我就自然有路行,應付到。最重要比個乖,健康,孝順就好感激了

珍珠宮

我果陣都係十一個月有左第二胎

別墅

大女五個月時發現又有咗..細女仲有十幾日就開刀啦..加油..

大宅

大女依家先啱啱10個月, 意外有細BB 2個月仲未好接受到唔知點算, 到時大女先得歳半, 佢最需要媽媽嘅時候又要照顧細BB, 到大女真係好內疚, 仲要一心打算餵人奶到自然離乳, 依家被迫要減佢奶, 日日佢好似毒癮發作咁流晒口水鼻涕又喊又尖叫, 見佢咁個心好痛

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至