美容扮靚

跳至

首頁
34567...8

尾頁

禁止訪問

Re: 電3D眼睫毛(邊度電得又平又正呀!)

大宅

pls pm me, thanks
mandyho

禁止訪問

大宅

pls pm me, thks.

我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

子爵府

我都去左做開facial既美容院電3D眼睫毛, 仲染埋黑色, 真係好靚好自然~

其實而家好common好興, 大部份美容院都有3D電架啦

民房

hi Goling,
would you please pm me the info? thx!

大宅

pls pm me .... thx

大宅

please pm me too, tks!

另想問下電3D眼睫毛所需時間要幾耐呢?
My blog

複式洋房

可否pm我, 謝謝!

民房

Hi Goling,

Kindly PM to me. Many thanks

大宅

Goling 寫道:
各位!又PM o左 啦!check check! Goling 寫道:
我電開韓式3D睫毛,電得幾靚,我覺得電完D睫毛好似長D,係尖沙咀而家特價$180.

Dear Goling,
I went there this evening, very good(修眉+電3d+線唇毛+買埋枝lash essence), thx a lot!
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

男爵府

Goling

Please pm me the info. Thanks.

禁止訪問

禁止訪問

洋房

小白,
之前Goling已經PM咗比我,我想問吓你環境怎樣,舒適嗎? 有冇化妝間、獨立房 & locker呀! 你修眉+電3d+線唇毛+買埋枝lash essence, 幾多錢 同 做咗幾耐,因我是在職媽媽,時間係好大問題哩! 唔好意思,我好多問題呢!

annaleung

小白 寫道:
[quote]
Goling 寫道:
各位!又PM o左 啦!check check! Goling 寫道:
我電開韓式3D睫毛,電得幾靚,我覺得電完D睫毛好似長D,係尖沙咀而家特價$180.

Dear Goling,
I went there this evening, very good(修眉+電3d+線唇毛+買埋枝lash essence), thx a lot! [/quote]

複式洋房

可唔可pm比我

大宅

Anna,
我唔知道每個人的要求去到邊, 不過我覺得地方都清潔, 是獨立房, 但大房內有2張床, 同人share, 我最緊要是效果好,其他我就無理 我上次的services(電$180/修眉+線唇$100/essence$150=$430), 之前我都電過一次3d, 是旺角中心, 都ok, $220-250 , 所以今次好滿意.時間就約2hrs, 其實3d是比一般電lash的時間長.你自己再考慮la.

goling,
我都希望如你所講, 長少少都好 , 我是自己睇到poster--gvg個隻先, 不過goling話skin need平d, 效果差不多, 今朝我老公都話今次電得最好, 唔知真/假, 不過都好開心
你有無做facial?可pm我,thx
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

禁止訪問

民房

Goling,

你好, 可否 PM 給我資料呀, thx 呀!![quote]
Goling 寫道:
糧尾子:已PM比你啦!check check!!!!

民房

Hi Goling,

Pls kindly PM the details. Thanks a million !

首頁
34567...8

尾頁

跳至