婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

就黎放完產假,阿仔就要比奶奶湊,真係好唔想!好想轉做ftm!到時要日日見到6299,諗起都想死!

珍珠宮

回覆:十级唔想比奶奶湊

請工人啦 唔係人都癲呀 你預咗佢唔會聽你支笛 到時激爆呀

大宅

笑得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章

嗯嗯,雖然我未有寶寶,不過都好唔想俾奶奶湊
不過請工人真係唔放心

別墅

回覆:namnamnamlolo 的帖子

勁想,但未生前一早講左,c6話比佢試下先,唔對路先打算!唉…而家成日彈我,我個仔2個月,飲5安半奶,咁連埋掃風平均半個鐘,佢又話飲太慢,話人地個孫5分鐘飲完,頂佢!

朱寶媽媽  大人飲咩  發表於 13-9-23 21:51

大宅

回覆 gagakaren 的帖子

你BB係奶粉B...

2個月,半個鐘完成一餐,絶對唔慢啦.. 健康院都有講,飲得太急反而對BB唔好,最緊要BB健康,都唔明啲老人家總愛講埋晒啲無意思嘅說話=_=

別墅

回覆:jesskristen 的帖子

係喎,總之唔係佢地湊就咩都有得講!bb好直接,唔鍾意就喊,喊一定有原因,但佢地就會係咁話佢麻煩難攪,咁無耐性又要爭住湊同爭住抱,係要阿b喊到聲沙好嬲先比番我!

禁止訪問

引用:勁想,但未生前一早講左,c6話比佢試下先,

伯爵府

jesskristen 發表於 13-9-21 23:38
回覆 gagakaren 的帖子

你BB係奶粉B...
好多老人家都好無知但又自以為是架啦,
bb食得快同夠重(即使係過重)先至叫叻架.

珍珠宮

原帖由 gagakaren 於 13-09-21 發表
勁想,但未生前一早講左,c6話比佢試下先,唔對路先打算!唉…而家成日彈我,我個仔2個月,飲5安半奶,咁連 ...
咁老人家個個都係咁 嫌d b飲得慢 最緊要唔好俾唔應該食既野佢食 我有朋友俾99湊 晚晚自己喊 仲同99面對面鬧交 佢老公都係氹住佢先 佢99直情住埋佢地間屋到

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:gagakaren 的帖子

咁你真係小心d,通常ed情況99會正大個奶咀,仲會話濁下濁下就慣gla

別墅

引用:就黎放完產假,阿仔就要比奶奶湊,真係好唔

就黎放完產假,阿仔就要比奶奶湊,真係好唔想!好想轉做ftm!到時要日日見到6299,諗起都想死!

...
我同你情況完全一樣,我十月中返工喇。。。
我奶奶三十幾年無凑過b
我坐月期間無幫過手
最慘係無衞生常識
唉。。。

別墅

回覆:crystalizedme 的帖子

但又無得揀,我估到時又抑鬱都似!

別墅

回覆:namnamnamlolo 的帖子

而家已經係啦,我同佢講咩都唔聽,佢啲3姑6婆講既就咩都啱!仲有嗰次佢啲朋友黎睇我個仔,係咁叫佢臭八公,好驚阿仔到時學埋曬呢啲野

別墅

引用:就黎放完產假,阿仔就要比奶奶湊,真係好唔

...
我而家咪係咁lor,不過為左自己湊番兩個仔都冇辦法,不過我地一家四口就搬啦,我同老公都超興奮期待

男爵府

引用:請工人啦+唔係人都癲呀+你預咗佢唔會聽你支

原帖由 namnamnamlolo 於 13-09-21 發表
唉!我請左都日日黎,好辛苦。

伯爵府

勁想,但未生前一早講左,c6話比佢試下先,唔對路先打算!唉…而家成日彈我,我個仔2個月,飲5安半奶,咁連 ...
唉,一話咩試下就多數無回頭

伯爵府

引用:Quote:原帖由+namnamnamlolo+於+13-09-21+

原帖由 Kittymoon 於 13-09-23 發表
唉!我請左都日日黎,好辛苦。
其實真唔明點解d99點解咁唔通氣

大宅

咪自己湊咯,未湊都已經咁,盞鬧交收場。

洋房

super唔想俾奶奶湊!!但我別無選擇...

男爵府

引用:請工人啦+唔係人都癲呀+你預咗佢唔會聽你支

原帖由 namnamnamlolo 於 13-09-21 發表
我有工人,但99 照爭bb

首頁

尾頁

跳至