跳至

首頁

尾頁

大宅

幾時識反身?

我個B9月25日出世,仲未. 好鬼賴呀!

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

Re: 幾時識反身?

我囡囡9月5號出世, 佢3個月時自己反過1次, 之後就要人幫先反到啦! 不過bb依家著咁多衫好難反架!

大宅

咁叻?
我呀仔都係要我幫先得LOR
不過我次次推下佢佢就會笑架喇:))
柔柔mami 寫道:
我囡囡9月5號出世, 佢3個月時自己反過1次, 之後就要人幫先反到啦! 不過bb依家著咁多衫好難反架!
可惡呀!!憎死bk!!!!

別墅

同你隻b差一日出世(9月24日), 都係仲未識反身...

SPJB 寫道:
我個B9月25日出世,仲未. 好鬼賴呀!

大宅

小齊都未~可能多衫卦

等待驗證會員

SPJB:我個BB遲你個BB一日,佢都係未識反身,佢仲未識抬頭呀!我個仲懶!

大宅

我囡囡上個月抬頭抬得好高架! 依家太凍同佢著d厚夾棉衫, 反轉叫佢抬頭, 佢即刻叫救命呀! 我幫佢著到成隻稯咁, 學咩都慢好多, 依家我囡囡連手都唔係好食到, 所以佢沖涼會好開心, 因為可以食餐飽既!

男爵府

我個女都係...........好懶......絕對唔鐘意反轉!!

我每次把她反到四份三, 係成個pat都反晒, 個身就轉咗四份三, 佢就會出力咁反返轉頭!! 亦試過一次半次我咁推佢情況下反轉咗, 抬到頭, 不過即刻發老牌係度叫.......甚至喊!!

我覺得佢好唔鐘意反轉的感覺, 所以跟本唔會去學.........
我諗小柔一轉身巳是反返轉頭個隻囉!!

大宅

其實我都認為
小朋友係好聰明
佢喜歡做, 什麼都做到
佢唔喜歡, 唔會理你
好似我個大哥
佢鍾意食 "手指"
我比手套佢帶, 等佢冇得食
唔洗3秒鐘, 就整甩佢

首頁

尾頁