跳至

首頁

尾頁

複式洋房

諗住新年會穿乜

如題

男爵府

Re: 諗住新年會穿乜

自已就5會, bb已經買

別墅

我買左一套金色綿"立", 連帽仔. 花園街$79.

大宅

我係銅鑼灣都買左件紅色賀年夾衣比 yoyo. 連帽及袋, hk$89. 不過勁脫色. 所以要分開洗, 吾係就大件事喇.

張諾瑤 Yoyo 7/11~3.72 kg, 8/11~4.40 kg, 9/12~5.5 kg, 10/15~6.05 kg, 11/15~6.85kg, 1/12~7.8kg, 2/21~8.31kg, 7/16~9.2kg
張灝 Isaac 6/13~3.67kg, 7/16~4.74kg, 8/17~6.44kg, 10/24~8.34kg, 1/3~9.3kg, 7/17~11kg

大宅

我買左兩套中式夾乸衣...一套響吉之島買$179, 另一件就喺大埔普通既童裝舖買$69...諗住拜年要幾日, 要替換...呵~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我响屯門新墟買咗件金色賀年夾衣連帽,大size,$69,唔岩著!
之後攞去換紅色賀年套裝連帽,大size,先岩著.因為下年唔著得,so,我覺得唔需要買咁貴.

男爵府

LOUIS有5套賀年衫仔加一套綿"立", 分別購自新世界百貨,女人街,廟街,裕華百貨..... (有D人地送)仲有3頂帽仔~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

joesimage 寫道:
LOUIS有5套賀年衫仔加一套綿"立", 分別購自新世界百貨,女人街,廟街,裕華百貨..... (有D人地送)仲有3頂帽仔~

嘩,正!
由初一著到初六!

大宅

我買左一套金色綿"立".用黎襯牛仔褲..另外一套係毛毛褸襯牛仔短褲

禁止訪問

男爵府

本身諗住買,最後睇咗好多都係冇買,因為著得一兩次都係唔買...
點知奶奶見買huggies滿$100送金色賀年衫,佢就買咗...
so會用黎襯工人褲(扣埋件衫d鈕扮牛仔褲,
因為買唔倒d咁細條o既牛仔褲)

大宅

我買o左, 睇下大頭相啦,

賣下口乖先...

Ariel祝各位mami, 新年快樂, 利是逗來

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

男爵府

畀面勳章

Ariel咁快識企啦~都企得好穩喎~
我都買左啦~不過係平野,費事出年唔岩著~

男爵府

MIYUKIFONG
點解買唔倒d咁細條o既牛仔褲??
我仔3個月果時都著梗喇喎..... ?-(

大宅

獅子仔媽媽,
Ariel識坐無耐, 我就試下俾佢企, 點知佢挨住牆就企到, 依家捉實我手指都企到, 但係自己企就唔得o羅...

其實呢件衫係加細碼, 我見佢靚至買咋, 但隻袖太長, 我摺o左袖用針挑實佢先至o岩著, 下年放返個袖落o黎可能都重o岩著, 不過buibui就問我兩年都著同一件會唔會悶, 唔, 其實都會o家, 不過今年當長袍, 下年變中褸, 兩個唔同型格, 同埋仲有其他新衫仔嘛....算啦, 下年再算...

我呢件都唔算貴, $128o羅....

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

joesimage 寫道:
MIYUKIFONG
點解買唔倒d咁細條o既牛仔褲??
我仔3個月果時都著梗喇喎..... ?-(

係o羅, 我阿女3個月都著牛仔褲,
依家有幾條都唔o岩著啦,
你試下去d出入口店搵下啦, 實有的, 不過真係要行多幾間搵o羅, 網上拍賣的都有好多, 得閒你可以去睇睇o家

男爵府

畀面勳章

mowaiching :
我扶住佢就企到,但比佢自己試就好似軟腳蟹咁...
haha~今年當長袍, 下年變中褸,好計喎~
我都希望件衫仔下年可以當中袖著啦~

別墅

有否買定對新襪仔俾小b過年呀?

http://hei baby.shopping.baby sky.hk/有近百款嬰兒及幼童襪供大家選購

首頁

尾頁

跳至