自己響到copy食譜啦!多謝支持

靜藍媽媽
|
baby_bobo
|
靜藍媽媽,

多謝分享, 我係新手, 我會試下跟住做比我老公食架啦, thanks!
joelleyue
|
靜藍媽媽....好掛住你呀!!! 終於見到你露面呀!! 我之前巳睇晒你o既"靜藍媽媽之兩送一湯" (雖然大多是其他mami叫你pm or email 佢o地...)
後來見你太耐無蒲頭, 所以好耐無去"烹飪錦囊"...好彩今日"c 忽恆"上嚟look look啫...如果唔係一定錯過你復出呀!!!

多謝你o既share!!! 我有跟你之前 list o既食譜煮, 好得呀!!!
靜藍媽媽
|
up up up
魚生
|
原文章由 littlepaco 於 07-2-10 08:43 AM 發表

靜藍媽媽真係好勁呀

係呀,佢真係好勁架!
魚生
|
藍媽,禾爽問冰度有茶瓜賣呀?
mclam
|
靜藍媽媽,

thanks!!
lilyyim
|
thank you!!
靜藍媽媽
|
原文章由 魚生 於 08-2-17 13:07 發表
藍媽,禾爽問冰度有茶瓜賣呀?

唔知呀
靜藍媽媽
|
原文章由 mclam 於 08-2-17 15:57 發表
靜藍媽媽,

thanks!!

thanks alot大姨媽
tough
|
勁呀!皇后!
vizzi
|
canies
|
功德無量!!
靜藍媽媽
|
up up up
siupak01
|
靜籃媽媽,

好掛住你呀!想當年我新婚時日日都上黎睇你既兩餸一湯呀!多謝你d烹餁天書,非常之有用呀!
Thank you so much!
靜藍媽媽
|
原文章由 siupak01 於 08-2-20 00:11 發表
靜籃媽媽,

好掛住你呀!想當年我新婚時日日都上黎睇你既兩餸一湯呀!多謝你d烹餁天書,非常之有用呀!
Thank you so much!

謝謝你 嘩!原來有咁耐啦 當年
siupak01
|
hehe...都吾係好耐,當年即係未生兩位千金之前,4-5年前喇!我呢d新手,日日都會上黎搵你架!跟住放工就買餸玩煮飯仔lur.
Miss you so much!!
靜藍媽媽
|
原文章由 siupak01 於 08-2-20 08:01 發表
hehe...都吾係好耐,當年即係未生兩位千金之前,4-5年前喇!我呢d新手,日日都會上黎搵你架!跟住放工就買餸玩煮飯仔lur.
Miss you so much!! ...

嘩!正有兩位千金,恭喜你,你有8百萬
vizzi
|
腩腩,

我又要兩餸一湯,唔要白飯,+甜品得喇
Xanthe
|
靜籃媽媽,

Hi, miss you too much!!!!