婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

BB十七個月可否飲高丽人參湯/四物湯?

BB十七個月可否飲高丽人參湯四物湯?
99一個星期煲成四五次E類湯,成日要我比BB飲(同枱食飯)...........

好似唔係甘好.......是嗎?我今日都係夫顯下99,無再比BB飲...

別墅

Re: BB十七個月可否飲高丽人參湯/四物湯?

BB會否变成"熱"底?
或有不良後果?

別墅

BB十七個月可否飲高丽人參湯四物湯?
99一個星期煲成四五次E類湯,成日要我比BB飲(同枱食飯)...........

好似唔係甘好.......是嗎?我今日都係夫顯下99,無再比BB飲...

BB會否变成"熱"底?
或有不良後果?

男爵府

唔係嘛.......... bb飲d咁補既湯,因住早熟呀.

伯爵府

熱血金章 大廚勳章

BB飲食最緊要清淡、均衡及富營養。比呢啲佢食真係唔需要。換轉可能影嚮將來嘅吸收力及健康發展。

珍珠宮

allyri 寫道:

大人一個星期 4,5次 呢 D 湯都唔得啦,何況係 BB
高麗蔘真係好補架,長期飲,小心血壓高
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至