想生BB

跳至

首頁
12345...46

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 春田花花同學會成立啦~~II

早晨啦各位 , 尋日返工到12點老板就叫去食lunch之後就放工啦 , 今日先正式開工

Yan,
我今次玩snow board呀, 好玩, 不過全身散晒. 第二日起身都仲痛呀
Yan06 寫道:
bebe,

滑雪好唔好玩呀? 我都未玩過.

小酒, c9, bebe,

你地都係今日返工呀?

男爵府

好媽媽勳章

c9,

我今次係按老公要求玩snow board, 是關佢上次玩過ski覺得難0甘佢又話snow board好似易d , 我咪陪佢0羅, 因為我本身係識ski0架嘛 :evil: , 我都知snow board無0甘易, 卒之撻到我cc吓, 幾個鐘後我已經散晒啦 :evil: , 我咪同老公講, 一早都話ski0架啦, 點知佢話而家興snow board, 型d喎 ?-( , 但係佢咪同我一樣係0甘撻 :tongue:
我地已經講好下次再去時上個snow board0既course0架啦, 我比佢激c
lai88 寫道:
BEBE,
係呀, 一渣越來越咸濕喇
snowboard 係咪真係好難玩架

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

迪迪仔,
o岩丫, 轉番轉頭, 佢地想帶阿 b 返鄉下咪又係一様, 點解要咁自私同呢....不過佢地緊張又係正常, 話晒係第一個孫麻, 慢慢黎啦, 一切都要等阿 b 出世先算啦! 過年開開心心, 好想快 d 比利是呢隻 "肥火豬" 呀 未出世唔知可唔可以照比架呢 你新年都好忙下咁喎, 要記住休息多 d 呀
史迪仔 寫道:
c9,
我老公都唔係咁想帶阿b去, 不過我都同佢講左到時先算, 唔通佢外母想帶個孫過去都唔得咩! 我話到時睇下個情況而定啦! 佢都贊成我既講法既! 有時做人真係唔可以咁自私架嘛! 如果我62同99到時話帶阿b返鄉下, 我實同我老公講咁細個點帶呀! 佢地千祈唔好係我面前咁講呀! 我實係我老公面前叫佢話返佢地轉頭呀!

一渣小酒,
我年廿九就兩家人一齊係我奶奶屋企食圑年飯, 年三十就只係落左街行一陣同食宵夜, 之後年初一就去我老公個外婆屋企拜年, 年初二就返我阿媽度拜年, 年初三就我老公d朋友上黎拜年, 今日得我一個人放假, 所以休息一天! 聽日就要返工啦! 我仲想放假呀!
我要努力

大宅

bebe,
丫~哈~哈~笑 c 我喇 你老公緊係覺得 snowboard 型仔 d 啦, 唔洗拎住兩枝 "棍棍" 丫麻! 好彩佢無整親條腰咋! [quote]
bebilam 寫道:
c9,

我今次係按老公要求玩snow board, 是關佢上次玩過ski覺得難0甘佢又話snow board好似易d , 我咪陪佢0羅, 因為我本身係識ski0架嘛 :evil: , 我都知snow board無0甘易, 卒之撻到我cc

我要努力

大宅

好媽媽勳章

早晨呀咁多位:
今日年初五喇,再一次同你地講聲恭喜發財,早生貴仔/女。

大宅

mb,
u too!
我要努力

別墅

各位早晨呀.

今日老細放假, 好free呀.
該用戶已被刪除

男爵府

好媽媽勳章

早晨各位

一渣, 老板無返果個係 Yan呀, 你好掛住MB呀
b&yanhappy 寫道:
早晨呀各位~~

MB, 我同你差唔多, 阿頭冇返呀, 好FREE

別墅

小酒,

原來你都係.

早晨呀各位~~

別墅

我都奇怪點解叫我做mb.

男爵府

好媽媽勳章

Yan,

一渣有時傻傻地0架, 你唔好怪佢呀 ?-(
Yan06 寫道:
我都奇怪點解叫我做mb.

大宅

丫~哈~哈~哈~ 我都正想講, 做咩叫 Yan 做 mb o者, 小酒傻左呀
bebilam 寫道:
早晨各位

一渣, 老板無返果個係 Yan呀, 你好掛住MB呀 [quote]
早晨呀各位~~

[/quote]
我要努力

大宅

Yan,
早晨呀!
我都係喎, 呢幾日校長唔返呀, 我都係 free 到暈呀
Yan06 寫道:
各位早晨呀.

今日老細放假, 好free呀.
我要努力

大宅

好媽媽勳章

早晨呀
新年之後既後遺症係朝朝唔想起身返工呀,最近呢兩日我成日都遲到呀

一渣:
你做咩呀,乜你好掛住我咩?
早晨呀各位~~

該用戶已被刪除

別墅

一渣,

唔緊要, 下次唔好呀.

大宅

Hi 各位,
再次祝大家心想事成, 豬年發大財, 個個快D做孕婦!!!

我呢幾日都好攰呀, 又去海馬公園, 添馬艦~

大宅

今日心情好down呀, m小姐又黎搵我喇~ :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

Liza同學 ,

唔好喊, 菇時錫返 :-P 希望在明天, m小姐黎係好down, 但唔好比佢影響你0甘耐呀, 知嗎 我地一齊加油, 總有一日到我地0既
maiv118 寫道:
今日心情好down呀, m小姐又黎搵我喇~ :-( :-(

首頁
12345...46

尾頁

跳至