自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無朋友為你預備一個驚喜生日派對, 又或者你自己為朋人/家人攪, 有咩橋, 可以過兩招, 謝.

子爵府

引用:有無朋友為你預備一個驚喜生日派對,+又或者

原帖由 bng0306 於 13-10-15 發表
有無朋友為你預備一個驚喜生日派對, 又或者你自己為朋人/家人攪, 有咩橋, 可以過兩招, 謝.
...
咪唔比生日個個知扮同佢兩個食飯,其實請曬佢啲朋友係個度,一推門人去.......suprise

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有呀計劃中~~~~~
這星期五係我女生日, 我逢星期五都要上堂唔得閒, 佢已經有D失望
我還跟她說星期六也約了朋友, 但會帶佢去玩.
其實星期六我會訂個蛋糕比佢, 仲叫我朋友攞. 跟住比個驚喜佢

珍珠宮

畀面勳章

回覆:驚喜生日派對

好幾年前生日唱k〜〜(成班同事(全男班,公司得我一個女仔,佢地好錫我咖)因為工程公司佢地比較粗魯,有幾個年紀可以做我爸爸)
其中一個(我當佢半個爸爸公司上好撐我)唱唱下k無啦啦開門單腳跪係我面前仲送支花俾我!感動到我喊!因為話辛苦哂要對住佢地成班男人工作一定好大壓力,仲講笑求婚!
但佢太太同佢兩個仔都係到!大家都知講笑〜〜〜係我一生最難忘的生日!

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:有呀計劃中~~~~~這星期五係我女生日,+我逢

原帖由 企鵝BABY 於 13-10-15 發表
有呀計劃中~~~~~
這星期五係我女生日, 我逢星期五都要上堂唔得閒, 佢已經有D失望
我還跟 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:好幾年前生日唱k〜〜(成班同事(全男班,

原帖由 aubmaki 於 13-10-15 發表
好幾年前生日唱k〜〜(成班同事(全男班,公司得我一個女仔,佢地好錫我咖)因為工程公司佢地比較粗魯,有 ...
正喎

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+aubmaki+於+13-10-15+發表好

原帖由 sasa0208 於 13-10-15 發表
正喎
係吖〜〜〜真係好正!無諗過會單腳跪我咖!男人邊可以亂跪女人咖!而佢太太仔仔一早知呢個安排,亦唔介意,個時成日想我做佢新抱仔,但佢仔得17歲,我23歲〜〜〜〜

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

嘻嘻...係個 big box 到彈出嚟...
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

男爵府

多謝分享, 仲有無呢 ?

首頁

尾頁

跳至