跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章

妳地而家幾多week?重左幾多磅?

大宅

Re: 妳地而家幾多week?重左幾多磅?

第八週, 無胃口, 輕左5lbs

洋房

I am 6 wks 3 days, 重左4磅 la...

"http://tickers.baby-gaga.com/p/dev289pr___.png"

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

10weeks, 輕咗八磅

別墅

老公話第10個星期...無乜上落 :lol:

水晶宮

輕左2-4磅

大宅

我現8w, 重量無加無減

大宅

我9週無Mug胃口又O区,但都無里頭重左2LBS

Tingting Ma,
Mug李軽左甘多AR???

大宅

tingting媽 :
:-( 妳果 8 磅過晒黎俾我 :-( :-(
我足足重左 8 - 10 磅

大宅

BMW:
我都唔想輕咁多,但係瞓唔好,又食唔到。
好似琴晚一包餅,四粒湯丸咁就一餐,不過四粒湯丸臨瞓前又嘔晒。

mangosalad:
如果你唔想肥咁多,我聽以前同事講,只要覺得想食野,就會飲好立克,唔會食太多固體食物。所以佢都可以控制到臨生前只重二三十磅。

洋房

today 8weeks, 輕咗2-3lbs
因為之前5-7weeks就無胃口, 今個week又有胃口食番多少少, 但今日一起身就好似頂住頂住咁, 唔想食野, 今朝只係食咗半件多士, 但好好彩係我未嘔過 (touch wood)

複式洋房

今日11wks, 重左2lb...
但係個肚大左好多... :-( d褲都著唔落, 有d生過既客仲話一望我就知我有左... 因為塊面腫左好多...

大宅

我而家9週, 重左6lbs
剛有時成日肚餓, 唔食野就想嘔...
尋日開始食正常份量會頂住想嘔...
要開始少食多餐了...

大宅

tingting 媽
我驚唔得 .... 而家我食完野冇耐就肚餓 ... 一肚餓就咩野都做唔到 .... 唉 .... 我同你相反 .... 我一d 都冇嘔吐既現象 ....剩係想食野 ... 訓呢 ? 如果好似而家既天氣我都可以訓到 ... 但天氣轉 .. 就訓得冇咁好 ... 成日抖唔到氣 ...
不過 12 號 睇過醫生 . 見到 bb 都健康已開心晒 ?
你照左 u/s 未 ? bb 進度理想嗎 ? 我 10 wk 有 3.81cm了...聽到佢心跳聲 ... 肥左多少都唔記得呢 ..

大宅

Oh>.<李食得甘少,最後仲Wok利回吐添,吾怪之得La!!
不過我古過多1-2個Week到,李d胃口返O西来架La

Take Care!!

大宅

mangosalad :
我唔敢照呀,阿b多數都好細,照咗只會擔心,所以未照過。我會同自己講而家食得唔好,係阿b影響我,咁即係佢生長得好好啦。
等我食得的時候,我會食好多有營養的食物,到時再幫阿b增磅。
其實我第一胎都係咁,頭三個輕咗接近13磅,囡囡出世時都有8.14磅。

大宅

吾洗担心Wow....食吾到野吾緊要,可以食多種維他命補数,阿B一様健康成長。仲有Ar...李講得O岩,李家下既反応甘利害=BB好正常同健康!!放心!

大宅

BMW:
我都係咁諗,我成日都同阿囡講三月尾後,我就會慢慢好返﹙因為佢同爸爸一食飯,我就會走入房﹚。

雖然食唔到,不過阿囡見到後就會話,不如你食湯丸、脆瓜.........﹙我食到的食物,佢全到記得﹚,聽完後好溫馨、好開心

大宅

BMW :
多謝你關心呀。
係呢,你都無乜胃口又嘔,咁食唔食到野呀?

首頁

尾頁

跳至