自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:轉返天天動聽舊版,終於下載到喇!

得左,many thx

伯爵府

畀面勳章

下載到,多謝分享!!有些小問題,下載咗既歌係咪save係手機度架?!定還是係個app度?!如果刪除咗個app,咁啲歌係咪一並刪除埋架?!第一次用,唔係好識

不好點評我,我睇唔到架!!Thx~~

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

ok得左。 謝謝。

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

伯爵府

引用:唔明,+delet+咗再係+app+store+裝都係新版

原帖由 pullip 於 13-10-28 發表
唔明, delet 咗再係 app store 裝都係新版來的, 請問可以列出步驟嗎 ?
用手機開網頁,入上面(#4)post既網址,會見到有個檔案,下面有2個選擇 一個係保全到百度雲,一個係下載。

你按下安裝後手機會自動dl,之後你直接安裝就得架喇,如果你見唔到下載檔,下載後搵返手機上既系統,下載,入到去就會見到你手機近期下載過既檔案資料。。。

有個叫 ttpod_final_jc_.apk 既檔案就係天天動聽黎架喇~

大b駿逸細b駿晞

伯爵府

引用:iPhone+可以嗎? +

原帖由 siiu_Y0613 於 13-10-28 發表
iPhone 可以嗎?
i phone我未用過,唔太清楚~不過應該都係就咁下載個檔落黎安裝就得~

大b駿逸細b駿晞

子爵府

iPhone 裝唔到

伯爵府

引用:下載到,多謝分享!!有些小問題,下載咗既

原帖由 kathytam2000 於 13-10-28 發表
下載到,多謝分享!!有些小問題,下載咗既歌係咪save係手機度架?!定還是係個app度?!如果刪除咗 ...
下載左既歌會係手機道,我就設左係sd卡,入返系統既文件管理裡面,有一個檔名叫ttpod(依個就係天天動聽既save位置)再按入去見到好多分檔,下載左既歌或者係你係手機匯入佢app道既歌都係係晒名為 “song“既檔裡面~

如果你del左個app,之前dl既歌都仍然係道,不過就要你入返以上同你講既位搵返,你亦可以係天天動聽裡面匯入返你手機上既所有歌曲。

大b駿逸細b駿晞

伯爵府

引用:終於下載到,非常感謝樓主

原帖由 ilove3334 於 13-10-28 發表
終於下載到,非常感謝樓主
唔洗客氣呀大家自從佢封左香港ip後,我都忍左好耐無dl歌,不過近期追緊套“璀璨人生“裡面有首歌“只是好朋友“我超級鍾意,因為剛剛又有個朋友同我講起d舊事。。首歌勁岩feel攪到我今早死都要dl到佢為止,上bk爬文見到近期都有好多人開post講過,我跟足做法都唔得,見到有jm講舊版可以dl到歌,所以先不停搵邊道有得下載,攪左好耐終於有個檔係得,所以咪放上黎分享返囉

唔好意思,我有d長氣希望各位jm都可以dl到自己既心水歌曲

CurryCheng    發表於 13-10-29 15:49
大b駿逸細b駿晞

伯爵府

引用:iPhone+裝唔到 +

原帖由 reverof 於 13-10-28 發表
iPhone 裝唔到
i phone可能要用電腦下載左之後再經i tunes拉返入部手機道~

大b駿逸細b駿晞

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

用到啦

男爵府

我死都唔update, touchwood 仲download 到

公爵府

大廚勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

Thx..我終於可以dl歌了

伯爵府

引用:我死都唔update,+touchwood+仲download+到

原帖由 kk0626 於 13-10-28 發表
我死都唔update, touchwood 仲download 到
我之前都無更新過架,不過上次換左新手機,一時手殘按左自動更新所有app,後悔都黎唔切今次裝返舊版9秒9去關左個更新

大b駿逸細b駿晞

別墅

用到啦,唔該哂

子爵府

男爵府

Thx:iloveit 得左

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

攪掂喇。thx

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

如果dl 係手機係咪要save 係"加密裝置"? 我嘗試dl, 佢話可能要幾個鐘. 要買張 SD card 先, 想問個 file 係咪好大?

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+kathytam2000+於+13-10-28+發

原帖由 藍藍 於 13-10-28 發表
下載左既歌會係手機道,我就設左係sd卡,入返系統既文件管理裡面,有一個檔名叫ttpod(依個就係天天動聽既s ...
等我試下搵搵先,thanks

不好點評我,我睇唔到架!!Thx~~

瑪瑙宮

引用:攪左成個朝早,安左個天天停聽app都攪唔掂

原帖由 藍藍 於 13-10-28 發表
攪左成個朝早,安左個天天停聽app都攪唔掂!!入到去聽歌但就下載唔到,激死!!不停咁爬文,終於見到有人 ...
果邊有冇做會員

首頁
12345...8

尾頁

跳至