跳至

首頁

尾頁

大宅

參加百萬行, 原來唔俾帶bb車, 點算?

參加百萬行, 原來唔俾帶bb車 , 點算? 同埋有咩防曬用品啱bb, 我諗嗰日我同阿b會變成兩個臭人

大宅

Re: 參加百萬行, 原來唔俾帶bb車, 點算?

用BB背架~好似背包個D
防曬你要睇下寫住for幾個月以上個D

男爵府

點行呀................ 可唔可以唔去呀!! 又熱, 仲要揹住佢, 你同佢都辛苦!

民房

係唔係講緊 15/4 呀?
我打電話問左, 佢話大會無規定唔准帶 bb 車.....
我先至參加喎.

[quote]
dnbb2006 寫道:
參加百萬行, 原來唔俾帶bb車 , 點算? 同埋有咩防曬用品

大宅

唔係麻! 點行呀! 咁咪好辛苦同好熱?

你試下睇下mustela同瑞士寶寶呢2個牌子有冇bb防曬用品, 呢2個牌子都專出bb護膚品. 我諗可以一試!

大宅

公司搞, 俾面出席.....原本都諗住唔去, 但係老公想行, 加上以前都行開, 所以今次一家三口出動. 我諗都真係會好辛苦
hinhei 寫道:
點行呀................ 可唔可以唔去呀!! 又熱, 仲要揹住佢, 你同佢都辛苦!

大宅

係呀, 15/4, 啱啱我老公都打去問左, 正想話佢歧視....先話大會"唔建議"帶bb車啫, 唔係唔俾帶, 怕多人推車仔會有影响, 好逼, 叫我地初頭抱住行, 之後先推車喎 [quote]
lulu婆婆 寫道:
係唔係講緊 15/4 呀?
我打電話問左, 佢話大會無規定唔准帶 bb 車.....
我先至參加喎.

[quote]
dnbb2006 寫道:
參加百萬行, 原來唔俾帶bb車 , 點算? 同埋有咩防曬用品

首頁

尾頁

跳至