自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+gracelam+於+13-11-06+發表有

原帖由 寵壞了 於 13-11-06 發表
中午煲1餐粥乍,夜晚同我地1齊食大人飯,甘都做唔到
搵定工人都得啦…… 唔期望佢當小主人係自己個囡咁湊,但基本要做既都做唔足炒得……

伯爵府

畀面勳章

回覆:嬲到噴火,工人都係信唔過

你話啲蠔豉冇少到,你不嬲有數幾多粒,叫佢從實招來

大宅

可唔可以check到瘦肉蠔豉有冇少到呀?比我都勁慶一定鬧爆佢,不過佢地一定死口唔認

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無陰公,

裝番個CAM 啦~ 個工人真作C

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:你話啲蠔豉冇少到,你不嬲有數幾多粒,叫佢

原帖由 pakyin1108 於 13-11-06 發表
你話啲蠔豉冇少到,你不嬲有數幾多粒,叫佢從實招來
我問過我媽,佢話今朝就甘話叫工人煲蠔士粥,無睇著佢拎,同埋呢d野不嬲無數,又唔係d 咩貴野,我應該點問佢到底有冇煲粥,根本無證據,但肯定無煲

男爵府

畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

換人啦, 冇得傾
我在BK的成長~~

水晶宮

乜你個工人咁忍心㗎!居然可以唔比嘢食佢!抄得啦!聽到都心痛

男爵府

炒左佢啦!!!!!!!!!!!小朋友真係要自己湊先安心!!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:可唔可以check到瘦肉蠔豉有冇少到呀?比我

原帖由 devilbb 於 13-11-06 發表
可唔可以check到瘦肉蠔豉有冇少到呀?比我都勁慶一定鬧爆佢,不過佢地一定死口唔認

...
佢就係唔認,其實我都知佢平時煲完粥食完個煲都浸著唔洗,今日2點食粥,我媽3點幾返,無可能甘快洗好,同埋我女竟然食完粥後1個鐘後食晒1隻蕉

伯爵府

同佢講瘦肉冇少到,佢用咩煲。同埋你由1點半開始睇cam, 冇見佢餵粥。

快快換個有錄影既cam啦

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:我驚我嬲到邊質問佢邊狂喊,佢係咪痴線架,

我驚我嬲到邊質問佢邊狂喊,佢係咪痴線架,我女1.5 歲,自問對佢都唔差,你係咪懶到甘對佢小朋友呀: ...
你女識講嘢未?

大宅

引用:Quote:原帖由+devilbb+於+13-11-06+發表可

佢就係唔認,其實我都知佢平時煲完粥食完個煲都浸著唔洗,今日2點食粥,我媽3點幾返,無可能甘快洗好,同埋 ...
BB食淨D粥,去左邊,倒左定工人姐姐食埋?返屋企檢查下個垃圾筒

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+寵壞了+於+13-11-06+發表我驚

原帖由 Sumyeema1 於 13-11-06 發表
你女識講嘢未?
未識,不過我媽話睇我女食隻蕉個樣已經知佢無食過野

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+pakyin1108+於+13-11-06+發表

我問過我媽,佢話今朝就甘話叫工人煲蠔士粥,無睇著佢拎,同埋呢d野不嬲無數,又唔係d 咩貴野,我應該點問 ...
可唔可以扮知道個數,check完個數後話無時到,根住即chok左,既然你根本就知,爭在佢認不認姐!另外小朋友唔食,如例倒了在垃圾筒應該有證據bor!佢自己又食咩架?!

實在衰得太過份,奌可以因為懶而唔住小朋友果歺?!

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

搞錯,唔餵bb食野

好易出事,
蛇王都唔係依d位

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+寵壞了+於+13-11-06+發表佢就

原帖由 twins312 於 13-11-06 發表
BB食淨D粥,去左邊,倒左定工人姐姐食埋?返屋企檢查下個垃圾筒
我都有諗過,不過甘做佢知係我媽報寸

首頁
12345...7

尾頁

跳至