家庭理財

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

270粵投

請問有無人手上有270?
前景如何?我睇完下列則新聞後就想入, pls comment, thanks!

---->
道瓊斯新聞

市場快訊﹕粵投(0270.HK)跑贏大市﹔摩通稱仍吸引

1126(道瓊斯)--粵海投資(0270.HK)升1.6%﹐跑贏大市﹐現報4.34港元﹐成交592萬股﹔最高4.38港元。粵投股價由1月中至今已上升20%﹐但摩根大通相信現價仍屬吸引(未來4年預期回報達12.5%﹐經營自由現金流回報9.5%)﹐即使不再落實新項目﹔短線股價動力可能來自業績公佈(本月13日)﹐長線的表現則視乎管理層如何運用龐大的手頭現金(派息或收購水務資產)﹔維持增持評級﹐目標價4.8港元。(道瓊斯通訊社/香港記者 伍宗仁)

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 270粵投

我係4.19時入左兩手,因為之前睇左兩份報紙都話呢隻股唔錯,值得投資!

別墅

再唔入就走雞...

複式洋房

THANK YOU ALL!

Shown媽媽 寫道:
再唔入就走雞...

我今日set 左價入but 入唔到, 轉個頭佢就升左毫幾子...又無膽追, 究竟現家仲制唔制得過呢? :-(

別墅

已經升穿上次高位了, a子, 叫左您要快o架啦??!!!

複式洋房

無法啦, 又無膽, 唯有再諗第二隻啦

大宅

bought 270 at 4.4, how much would you expect to reach for coming days? Will it grow until $5.-?

首頁

尾頁

跳至