網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

減齡達人勳章

你哋除咗喺淘宝買嘢, 仲有冇喺佢嗰網到自己做定期 or 續期架?

自從佢改咗新版面後, 我在 "个人設定 ~ 交易限額設置" 內, 揾唔到更改 "定期存款" 限額嗰欄, (我試過將全版設置都改了數目, 都支取唔到個定期岀嚟, 焗住續期).......我而家想取消嗰定期, 有冇人知可以點做呀? 請教下我......thx !!

子爵府

減齡達人勳章

回覆 oilaioilai 的帖子

冇人

子爵府

畀面勳章

回覆:請有 中國銀行 國內戶口 嘅 jm 幫幫手.....

我上星期問過,係大陸中銀既定期好似係隨時攞得錢,按比例計利息既,但我唔肯定你係咪一樣

禁止訪問

回覆:請有 中國銀行 國內戶口 嘅 jm 幫幫手.....

子爵府

減齡達人勳章

回覆 bb1901 的帖子

可能我表達得唔好, 誤會了..........

其實我想喺網上到將定期取出轉返入活期, 但每次支取定期都显示呢句 “您所提交的交易无法完成 : 交易金额超过当日累计限额, 请检查”........我在 "交易限額設置"內又揾唔到 "定期存款" 嗰欄去改 ........... 因要改咗限额先可以取消定期, 有冇人知可以去邊到改交易限额??

子爵府

減齡達人勳章

pikpikpik1 發表於 13-11-19 21:21
過左期都無所謂, 新個期唔夠1個月計活期息, 未夠3個月打6折息, 你急都無用

...
可能我表達得唔好, 誤會了~~

其實我想喺網上到將定期取出轉返入活期, 但每次支取定期都显示呢句 “您所提交的交易无法完成 : 交易金额超过当日累计限额, 请检查”........ 我在 "交易限額設置"內又揾唔到 "定期存款" 嗰欄去改, 因要改咗限额先可以取消定期, 有冇人知可以去邊到改交易限额??

禁止訪問

引用:Quote:pikpikpik1+發表於+13-11-19+21:21+

首頁

尾頁

跳至