婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

主要想睇婦科(卵巢瘤), 大家覺得佢是否OK, 斷症是否準確?

侯爵府

馬國偉 發表於 14-10-26 01:04
覃伯英醫生、時間觀念差、産前十分鐘才趕到、又要換衫又要准備東西、開刀傷口大、夲人憤怒 ...
你係開刀生? 你約佢幾點, 佢幾點到??

民房

覃伯英醫生、時間觀念差、産前十分鐘才趕到、又要換衫又要准備東西、開刀傷口大、夲人憤怒

侯爵府

回覆 loverjennifer 的帖子

唔洗客氣, 祝你一切順利! 記住手術後唔好飲魚湯, 我阿嫂第一次開刀生仔飲魚湯, 結果傷口生肉芽; 第二胎唔再飲就無事了, 所以佢吩咐我唔好飲; 另外手術後用果皮煲水(45-60分鐘)當水飲, 會去肚風, 有助康復!

洋房

回覆 bertcat123 的帖子

多謝你回覆!我放心了!十分感謝!

侯爵府

佢手勢應該算好好, 我傷口好大, 但做完手術無點樣痛過, 係有少少扯住扯住咁, 我連止痛藥都無食, 連姑娘都話我勁; 另外我第二日已經落床, 初頭好驚以為會好痛, 點知一D痛嘅感覺都無, 只係覺得暈同腳軟; 至於傷口疤痕, 我覺得都算埋得靚, 無肉芽
不過除了醫生手勢外, 個人體質都應該有關係

洋房

想找他開刀,佢好唔好?

大宅

引用:回覆+poonlydia+的帖子我打算找覃醫生開刀

原帖由 loverjennifer 於 14-04-12 發表
回覆 poonlydia 的帖子

我打算找覃醫生開刀,你開刀後幾來先唔痛? 疤痕靚唔靚? ...
傷口一直無乜點痛,子宮收縮仲痛啲,坐起身時會有少少扯住痛。傷口都算靚,只係到而家仲係比較深色,可能我身體要多啲時間至可以令傷口色素變淡

侯爵府

係呀! 宜家間唔中仲有覆診

洋房

回覆 bertcat123 的帖子

你是覃伯英開刀的嗎?

洋房

我打算找覃醫生開刀,你開刀後幾來先唔痛? 疤痕靚唔靚?

大宅

引用:回覆+poonlydia+的帖子佢真係幾好人GA!我個

原帖由 bertcat123 於 14-01-11 發表

佢真係幾好人GA!
係,我旁晚開刀,嗰晚已精神到睇my tv,只係子宮收縮痛同第2日落地時頭暈

侯爵府

佢真係幾好人GA!
我個傷口好大, 但真係無點痛過, 連醫院D護士都話我勁,
我第二日已經落地, 一點都唔痛, 我都覺得好神奇!

大宅

回覆:有無人睇開旺中覃伯英醫生

我年幾前生b都係搵覃醫生,朋友介紹,收費合理,開刀後傷口無痛過,有問必答,診所姑娘亦好nice,下次再生一定會再搵覃醫生

禁止訪問

侯爵府

回覆 joeymoon 的帖子

旺角中心第一期1712室, 逢星期二休息, 不過講明先, 醫生真係人夾人, 我之前上BK絕大部份都讚覃醫生, 有D直頭話佢係仁醫, 但亦有少部份話佢比較求其, 我個人感覺係佢唔算好多野講, 但你問佢野佢一定會答, 而且佢覺得嚴重嘅話佢會同我講好耐, 我第一次睇睇咗45分鐘, 但之後覆診無特別野試過10分鐘就睇完, 不過你有問題就問啦, 佢唔怕煩GA

侯爵府

回覆 leenarex 的帖子

覃醫生掛浸會同法國醫院, 不過佢話大手術佢prefer浸會, 我個手術佢收我$20,000

侯爵府

回覆 leenarex 的帖子

SORRY呀, 我做卵巢手術, 生BB嘅野真係唔清楚, 不過你可以打去問下姑娘先, 佢兩個姑娘都幾好人的
Tel: 23806788

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有無佢詳細既地址?因為我第二胎好似唔係咁穏。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至