跳至

首頁

尾頁

伯爵府

可愛牛牛靚媽咪會 (Part 32)

侯爵府

Re: 可愛牛牛靚媽咪會 (Part 32)

[size=xx-large]報到

侯爵府

[size=x-large]Good Morning

伯爵府

[size=xx-large]早晨呀~

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

報 到

侯爵府

酌媽食乜送:

1. 魚翅瓜紅蘿蔔南北杏豬展湯
2. 煎蝦餅
3. 白灼芥蘭

因為魚翅瓜可以比酌爸做送,所以兩個送就ok

侯爵府

陣間劈開左個魚翅瓜又影張相比大家睇下先 :mrgreen:

伯爵府

oh... 全部我都鍾意 蝦餅 pk 有冇得賣o既呢 我想食, 不過唔想聰聰食 :lol:
tupytupy 寫道:
酌媽食乜送:

1. 魚翅瓜紅蘿蔔南北杏豬展湯
2. 煎蝦餅
3. 白灼芥蘭

因為魚翅瓜可以比酌爸做送,所以兩個送就ok

伯爵府

好全面~~
陣間劈開左個魚翅瓜又影張相比大家睇下先 :mrgreen:

侯爵府

pk間唔耐有蝦膠賣架,我估可能係佢地d蝦賣唔晒所以拎黎做蝦膠囉。 我貪方便唔洗自己打蝦膠麻,同隻蝦又無仇唔忍心拍扁佢

我尋日係pk買到所以today整蝦餅 好方便架,調好晒味,一pat放落鑊煎就得

BaByQ113 寫道:
oh... 全部我都鍾意 蝦餅 pk 有冇得賣o既呢 我想食, 不過唔想聰聰食 :lol:

侯爵府

多謝各位

好全面~~

男爵府

[size=x-large]早晨!!!

[size=x-large])))))你們又咁快開part 32 la(((((
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

早幾日你地話有蚊咬要搽d咩呀

侯爵府

果邊都未完, 洗唔洗搬得咁快呀 :tongue: :tongue:

侯爵府

早呀

侯爵府

我諗住衝埋去幫手........ 摸咋
我唔識, 所以都會衝埋去......................學下野~ [quote]
joannelai930 寫道:
唔哂問你都會衝埋去啦
[quote]
chanfan 寫道:
我係現役 first aid 我又可以幫手

水晶宮

婆婆話張咭片俾左人, 佢要問人拎返
[quote]
好呀,好呀,唔該sammi

水晶宮

我地星期六都係, 一陣整d相上來俾你地睇 :mrgreen:
[quote]
今日聰爸話帶亞仔去踩單車 其實係我地推佢..... :lol: 又要做苦力喇... :mrgreen:[/

侯爵府

我平時對手用黎抱仔, 已經酸軟到痺, 但而家為左救到pigma, 我唯有出絕招........象腿壓心喇
我個牌都好耐喇,中學果時考架喇 :lol: :lol: 既然有現役,就叫fan頂上算啦
[quote]
蝦蝦 寫道:
咁等你 & 酌媽做前線, 我做輔助算吧啦, 我冇牌, 肥左架

水晶宮

我果日都有行但我買唔到呀
[quote]
joannelai930 寫道:
換左啦, 仲買埋 kitty 奶樽

首頁

尾頁

跳至