家庭理財

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人買咗355(世紀城市國際).........?

???

複式洋房

Re: 有無人買咗355(世紀城市國際).........?

有呀
上個week $0.39時入貨的

禁止發言

Re: 有無人買咗355(世紀城市國際).........?

子爵府

醒目開學勳章

我之前買了一轉, 賺了 ,

早幾日低位再入, 今日再加注.

子爵府

醒目開學勳章

#355 今日公佈的業績不太理想..

但...*世紀城巿國際(0355)將公布其他能源投資項目

~世紀城巿國際(0355)主席羅旭瑞表示,該公司除了公布內蒙礦產資源及美國天燃氣項目之外,現時正商討其他的能源投資項目,將會陸續有公布,該公司未來融資方法包括發新股及可換股債券。他個人不排除會增持世城股權。

羅旭瑞估計,美國簽訂備忘錄,估計會落實最少投資數億元,現時該公司正進行內蒙資源項目的盡聯審查,估計兩至三個月完成,主要探測鈾的醞藏量,估計內部回報率達到數十個百分點。

公司執行董事范統表示,今年首四個月鈾價已由70美元一磅升至最高115美元磅。而開採鈾的成本僅為每磅35美元。若果落實該項目,初期投資1000萬美元,如公司不滿意醞藏量的結果,仍需支付500萬元。范統強調,該公司是本港首間投資鈾的上巿公司。 ~

複式洋房

i buy it at 0.385....
我最愛我扁扁,QQ ,冬冬 有佢o地我就心滿意足 ;-) :-D :-P

大宅

醒目開學勳章

Re: 有無人買

我上星期0.355入

大宅

你地咁勇既...咁高價仲入貨
我0.093買入40萬...0.44獲利後見佢回返0.36我都好想買返入黎但我覺得個價尚高,都唔敢買番!
佢04年到宜家都係0.08-.013左右走黎走去,最高都係0.156所以今次比人抄都唔知咩原因....另佢既母公司
百利保&富豪酒店...旭都唔旭,所以我都唔敢買返.....

大宅

我0.4買入, 依家點算呀?? :-( :-(

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

BabyChristy
以你既資料,d大户個個都係獲利0.005就走人,咁咪即係都唔睇好....如果唔係都唔會趕住走人啦

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

?? 該用戶已被刪除

別墅

Venessa

你“0.093買入40萬...0.44獲利”甘醒!你係高人定係有高人指點呀!點化下我呀!

大宅

我0.38買入,希望嚟緊會有好消息啦

複式洋房

我咪又係$0.39入.............

禁止發言

大宅

kawaima,
因為我買過355好多次架啦,次次都係0.088左右買入...0.12x左右走人,係今次咁勁...佢0.15左右就向上走,咁無理由睇住咁多買盤仲走人架...點知星期五0.26收市後..星期一...一早就升到上0.465..我見佢一回落..我咪0.44鬆人囉(其實星期五我已經諗過如果星期一有0.3我都出貨架啦..)
所以今次好超好彩!

洋房

我在$0.39入唔知幾時會到價?依家得$0.325 :-( :-(

子爵府

醒目開學勳章

今早在 0.36 蝕少少沽晒, 在 0.325 買番些少 ...

首頁

尾頁

跳至