跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下06 12的媽咪,你地修左身未呀??

我仲未修到呀,腰圍仲係30,肚圍34,成130磅。 :-( :-(
比未生之前肥10磅左右,但睇落好似肥2x磅咁,
我仲要係餵人奶呢,都肥成咁,唉~~~ :-( :-(

別墅

Re: 想問下06 12的媽咪,你地修左身未呀??

你終於係到講野喇,記唔記得我呀?同你一齊驗血糖果個呀
你好叻啦,宜定仲餵緊人奶,我未夠一個月就餵唔到喇,壓力太大無奶奶... :-(
我就修唔到身喇,因為我鍾意食野,希望宜家有工返會食少D啦
呢份工係我5年前做過,又係好大壓力,食野都無時間,就算有時間食都食之無味,無心機食...
你要多D上來同我地傾下喇

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

我都未.... 條腰重有28寸, 肚圍重勁... 都唔敢去measure. 重量就更加唔敢磅喇.... :-(

大宅

kat0318 寫道:
我都未.... 條腰重有28寸, 肚圍重勁... 都唔敢去measure. 重量就更加唔敢磅喇.... :-(

I m the same!!!
As I m breastfeeding, I wont be on diet but will do more exercise!!!
:-( :-( :-(

伯爵府

今日試佐以前着的褲... 可以着到啦!! 都有少少緊, 但我已經好開心啦!!

我都係餵緊全人奶... 勁食得... 一日食5餐, tea起碼兩件老婆餅...

我都仲有5磅係手臂同肚度, 可能上個week炒佐個工人, 而家做得家務多... 先瘦佐d!

別墅

仲未呀 :-( e+134磅比之前重左20磅, 已經食少左啦, 都唔知點解唔會瘦. 唉! 真係冇心機

大宅

add oil...

I only need 4 lbs and will be return to normal la... do more housework la... I am a full time ma ma. always doing housework will help a lot ka...

大宅

我重有30lbs呀....陰公

複式洋房

I still have 10 pounds to go... it's quite difficult to get rid of it even though I try to be on diet....

男爵府

me too, 我重有15bs呀才回到以前,but in the past I already have the belly. So now it seem my appearance look like I am pregant (3 to 4 mth). :-(

大宅

我己經著得番以前D褲, 不過都係緊緊地囉.

手手腳腳都無肥到, 但係我個肚腩就......唉, 救命呀

大宅

我仲有15磅,但系睇上去都系好似仲有廿幾磅果只囉,唉!!!!生完BB之後成身都松曬,又無做運動,系咁上下啦

大宅

fanny_mok122 寫道:
你終於係到講野喇,記唔記得我呀?同你一齊驗血糖果個呀
你好叻啦,宜定仲餵緊人奶,我未夠一個月就餵唔到喇,壓力太大無奶奶... :-(
我就修唔到身喇,因為我鍾意食野,希望宜家有工返會食少D啦
呢份工係我5年前做過,又係好大壓力,食野都無時間,就算有時間食都食之無味,無心機食...
你要多D上來同我地傾下喇

哇,你係咪同我同一日去瑪嘉烈驗血煻0個個呀,我當然記得你耶。其實我日日都有上黎bk呀,不過我多數係產前產後同母乳餵哺。
因為我實在太蠢啦,我早幾日先知道原來有分到幾年幾月的媽媽會所....所以才咁遲先係度講野呢。
點呀,你血煻ok嗎??冇打返比你吧!!
我都係勁鐘意食,減唔到呀..唉~~~ :-( :-(

大宅

仲有廿磅要減,睇幾時先的起心肝開始減 :-(
http://www.flickr.com/photos/12467253@N07/page3/

男爵府

畀面勳章

仲差十磅~但係而家俾阿仔訓練到我成身肌肉咁濟~
想瘦返都難lo~

大宅

fanny_mok122
哇~仲有,你個女同你好似樣呀,
見到你個女0個樣,立即記起你個樣啦。
你個女咁多頭髮,可以用到髮夾啦,真好呢。
遲d等我個仔大個d,我都想同佢扎辨,哈哈~~

大宅

我生完3個月瘦返晒囉~~
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

首頁

尾頁

跳至