家庭理財

跳至

首頁

尾頁

子爵府

剛剛個fd(識左十幾年嫁啦 好fd)話今晚穩我叫我簽份保險 借我個名買 佢要交數(一年單)唔洗俾錢,一年後自動cut !我好唔想 點推好丫!!!!求救丫!!

禁止訪問

回覆:急!! 我個fd話送份保單俾我

複式洋房

正常黎講,如果佢比哂錢,你嘅付出只係你嘅個人資料
咁你又有保障(相信得好少),都無咩所謂嘅

男爵府

熱血勳章 王國教室勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔好受佢呢D恩惠.....搞到好似欠人人情咁....下次佢SELL你單你都唔好意思推佢...

同佢講家人唔鐘意, 幫唔到佢....

珍珠宮

引用:剛剛個fd(識左十幾年嫁啦+好fd)話今晚穩

原帖由 katietam1231 於 13-12-03 發表
剛剛個fd(識左十幾年嫁啦 好fd)話今晚穩我叫我簽份保險 借我個名買 佢要交數(一年單)唔洗俾錢,一年後 ...
佢係唔係一筆過俾曬一年錢?

別墅

c6親身經歷,條友最後幾個月走數無通知我們,結果係c6 account自動過數。比左幾個月,我多手check 佢statement先發現。跟手cut左佢。樓主你要諗清楚。

公爵府

回覆:katietam1231 的帖子

佢可能要做多d 單 爆quota 攞奬金
之前好似有新聞賣過
有經紀咁做 比人拉左 話做數
當然我唔知詳情同你個朋友似唔似
但比我會話老公唔比推左佢

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

但比我會話老公唔比推左佢

X 2

.

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

交數佢都可以用自己名買架!點解唔用自己名買

禁止訪問

引用:交數佢都可以用自己名買架!點解唔用自己名

大宅

回覆:lilyyoyo 的帖子

我都試過,個fd後來辭左職無左件事,我個A/C就咁浪左喺度不負責任

首頁

尾頁

跳至